- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.981
Sen e diyosun ilk kedim dişiydi beni bi severdi elimi yüzümü hep yalardi eşime pek yaklaşmazdı bu kediye şimdi ilk ben yaklaştım eşimi hiç yanına yanaştırmıyor erkek kedimde bana aşırı bağlı sabah miyavlayarak uyandırır kendini sevdirtirYaaa kıyamam alışamamıştır dahaSenide tehlike görüyordur Birde dişiyse vay haline Dişi kediler erkek sahip erkek kediler kadın sahip sever
Sen e diyosun ilk kedim dişiydi beni bi severdi elimi yüzümü hep yalardi eşime pek yaklaşmazdı bu kediye şimdi ilk ben yaklaştım eşimi hiç yanına yanaştırmıyor erkek kedimde bana aşırı bağlı sabah miyavlayarak uyandırır kendini sevdirtir
Dişi ablası sokaktan bulmuş eczacımız oda bize haber etti bizde zaten arıyorduk kedi sahiplendik korkmuş herhalde dışarıdaBizim kedi dişi hırlamasa hemen sokulacak yanına da ıı yaklaştırmadı oğlumuzda bir miyavlıyor iki gündür o kediye sevimli sevimli sanki yalvarır gibi
İnşallah bakalımŞuan senin ev tam sevdiğim şekilde. Benim erkek kedim vardı eşimi hiç sevmezdiKız kardeşide arkadaşındaydı arada bize bırakırdı göreve gidince oda eşime aşıktı bana hiç gelmezdi Ama bildiğin iki ayrı koltukta birer kediyle takılırdık Birbirimize yanaşmadan Yanaşırsan yanarsın
İnşallah iyi anlaşırlar
Kahvemi ofise yakın bir yerde alıyorum marka bilmiyorum canım ama az kavrulmuşmuş acı değil okadar ve çok lezzetliHm tadı güzel köpüklü oluyor cezvede şekersiz kahve yapamıyorum ben tadı çok acı oluyor hangi marka kullanıyorsun sen kahveni minnoşum ??Minnosprenses
Açıktan çektiriyorum yani paketli değilHm tadı güzel köpüklü oluyor cezvede şekersiz kahve yapamıyorum ben tadı çok acı oluyor hangi marka kullanıyorsun sen kahveni minnoşum ??Minnosprenses
Bende bu sefer öyle aldırtcam bakalımAçıktan çektiriyorum yani paketli değil
Kahveyiaz al az çektir canım ben eve 20 tllik alıyorum kahve taze olursa köpürür içilmiyor kalıyorsa uzun süre köpürmezBende bu sefer öyle aldırtcam bakalım
Sağol minnoşumKahveyiaz al az çektir canım ben eve 20 tllik alıyorum kahve taze olursa köpürür içilmiyor kalıyorsa uzun süre köpürmez
Hayırlı geceler canımSağol minnoşumhayırlı geceler herkese
Maşallah çok sevindim. Sağlıkla gelsinler. Anne babalarıyla hasret gidersinler inşallah.5 senelik yoldan geliyorlar. O kadar uğraştan sonra yorum tam yerine oturdu zaten
Allah'ım geceler bana haram
Yaaaaa ablammmm saatlerdir seni bekledim merak ettim seniiAllah'ım geceler bana haram
Bu güzel jeste ne deniir
Ablan kurban olsun sana
Elçinim çok harika geçti gecemiz. O kadar mutlu bir yorgunluk yaşadık ki anlatamam.Yaaaaa ablammmm saatlerdir seni bekledim merak ettim senii
Bir Antepli can dahaalerjin mi var bu güzellikten mahrum kalıyorsun bebeğim tabiki çay olur yeşil otlar olur sadece sohbetede katılabilirsin
Cok guzel bi pasta olmus ablacimm hic canim bile çejmedii hic uyku kesmedi bana bilmiyorum neden boyle gece oturuyorum ama sabah erken kalkiyorum degisik bi hale geldimm aman ha ablamm uzulme dayanamamm benElçinim çok harika geçti gecemiz. O kadar mutlu bir yorgunluk yaşadık ki anlatamam.merak ettirdigim için üzüldüm bak. Uyumuşsunuzdur diye sesimi cikarmadim. Yine de dayanamadım bir bakayım kızlara dedim usulcana....
Sen niye uyuyamadın bitanemben yorulursam uyuyamıyorum. biraz yağmur engeline takıldık ama mezuniyet gecemiz mutlu bitti. Yarın fotograflarimizi gösteririm . bak bu pastamız
Eki Görüntüle 2876635
İnşallah canin cekmeztadi çok güzel değildi.
Evet abla şülür arıyordum buldu beniBir Antepli can dahalavinya da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?