- 25 Ağustos 2019
- 61.151
- 114.280
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.961
Sabirliyimdir
NapıyorsunuzBelli ettin zaten Baya baya hemde maşallah
Canım makinayla yapıyorum
Canım makinayla yapıyorum
Bende çok sabırlıyımdırSabirliyimdir
Napıyorsunuz
Teşekkür ederim canım benimAfiyet bal şeker olsun
Ay Allah yardımcın olsunİyiyiz sen napıyosunBenim eşim yurt dışında görevde o yüzden kaynanam ve kayınpederim ile oturuyorum. Sıkıcılıkta beni geçebilecek kişi varsa hodri meydan
Ay Allah yardımcın olsun
Az kalmış neysekiVallaha Rabbim bile ne halin varsa gör demiş olabilir zira bu durum 2 aydan fazladır böyle hala 22 gün var değişmesine
Mevlâna şekerimmBende Aslen konya olmakla beraber Aksarayda yaşıyorum
Makinenin kahvesi güzel oluyor benim yok ama kayinpeder gelecek yurtdisindan bayrama ona aldırttiririmCanım makinayla yapıyorum
Bende çok sabırlıyımdır
Valla kusura bakmayın hanımlar kediler birbirini yiyecek oluyor bazen bırakıp teli onlara kosuyorum ☺ sıkılamamİyiyiz sen napıyosunBenim eşim yurt dışında görevde o yüzden kaynanam ve kayınpederim ile oturuyorum. Sıkıcılıkta beni geçebilecek kişi varsa hodri meydan
Mevlâna şekerimm
Makinenin kahvesi güzel oluyor benim yok ama kayinpeder gelecek yurtdisindan bayrama ona aldırttiririm
Valla kusura bakmayın hanımlar kediler birbirini yiyecek oluyor bazen bırakıp teli onlara kosuyorum ☺ sıkılamam
Aynen canımKedi ve sıkılmak yan yana olmaz zatenAşk onlar 2 tane mi var?
Aynen canımcanlarım benim
Mavişi (evdeki kedim) sıkıştırıyom öpüyom da diğer mia yı( yeni gelen) daha bugün sadece elimden mam yedi ve dokunabikdim elimi hep yaraladı vallaBenim içinde öp öp sıkıştır sarıl çok
Mavişi (evdeki kedim) sıkıştırıyom öpüyom da diğer mia yı( yeni gelen) daha bugün sadece elimden mam yedi ve dokunabikdim elimi hep yaraladı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?