• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım makinayla yapıyorum

Bende çok sabırlıyımdır 🥰
Makinenin kahvesi güzel oluyor benim yok ama kayinpeder gelecek yurtdisindan bayrama ona aldırttiririm 😆
İyiyiz sen napıyosun 🤣 Benim eşim yurt dışında görevde o yüzden kaynanam ve kayınpederim ile oturuyorum. Sıkıcılıkta beni geçebilecek kişi varsa hodri meydan 🤭🤭
Valla kusura bakmayın hanımlar kediler birbirini yiyecek oluyor bazen bırakıp teli onlara kosuyorum ☺ sıkılamam 😆
Mevlâna şekerimm :KK49: :KK37: :KK60:
:KK24::KK68::KK36:

Makinenin kahvesi güzel oluyor benim yok ama kayinpeder gelecek yurtdisindan bayrama ona aldırttiririm 😆

Valla kusura bakmayın hanımlar kediler birbirini yiyecek oluyor bazen bırakıp teli onlara kosuyorum ☺ sıkılamam 😆

:KK24::KK68::KK36:

Kedi ve sıkılmak yan yana olmaz zaten 😍 Aşk onlar ♥️ 2 tane mi var?

Mavişi (evdeki kedim) sıkıştırıyom öpüyom da diğer mia yı( yeni gelen) daha bugün sadece elimden mam yedi ve dokunabikdim elimi hep yaraladı valla 😂😂😇

Yaaa kıyamam alışamamıştır daha 😢 Senide tehlike görüyordur 😍 Birde dişiyse vay haline 🤣🤣 Dişi kediler erkek sahip erkek kediler kadın sahip sever 🤣🤣

Back