Canım benim ilk günler zor geçer ama emin ol geçer gider...
Lütfen sakin olmaya çalış, bebeğinin tadını çıkar...Psikolojini bozma ufak tefek şeylerle...Eğer çok stres yaparsan allah korusun olan sütüne olur...Heleki sigara emzirirken ağzına alma bir daha...
Şimdi günler zor gibi gelse de bir müddet sonra bebişinle harika bir iletişim kuracaksın, kimseyi takmayacaksın...İnan bana bebişlerimiz bize verilen en güzel armağanlar...
Ayrıca hele ki bu sıcak havada kırkını falan beklemeye hiç gerek yok, ben Şubat ortasında doğum yaptığım halde dışarı çıkmak için kırkımı falan beklemedim..
Ağlamaktan hiç çekinme ağladıkça açılırsın...Eşinle de sakince açık açık konuş, bağırıp çağırmadan anlat derdini..Bu günlerde çok hassas olduğunu söyle..
Umarım çabucak ve kolayca atlatırsın bu dönemi.
Dogum yapalım 20 gün oldu.ama kendimi kafese yıkılmış gibi hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Esimin dediği ilk sen dogum yapmiyorsun.çok alingansin bu huyunu değiştir diyo. Sürekli isteki sorunlarından yakiniyo.dua et çalışmıyorsun evde cocuk bakıyorsun diyo. Kendimi çok kötü hisseder oldum. Uykusuzluk kayınvalide evde yıkılıyor kalmam neymiş 40 çıkacakmış gibi saçma adetlerle psikolojimi bozdular. Durduk yere ağlıyorum hiç bisey beni mutlu edemiyor. Eşimden çok soğudum hatta nefret eder oldum. Kendisi çok sıkıldım duyup arkadaşlarıyla bulusabiliyo.ama beni cocuğumuz kendi anneme bile gondermiyo.size esinz nasıl davranıyor. Sırf pisikolojim bozukluğundan sigaraya başladım ikinci haftada birsuru ilaç ictim ama zehirlenicegime midem bozuldu istifra ettim. Sizde 40 gün boyunca evdeki kaldınız yoksa çıktınız mı. Yoksa benim eşim mı anlayissiz
Dogum yapalım 20 gün oldu.ama kendimi kafese yıkılmış gibi hissediyorum. Kimse beni anlamıyor. Esimin dediği ilk sen dogum yapmiyorsun.çok alingansin bu huyunu değiştir diyo. Sürekli isteki sorunlarından yakiniyo.dua et çalışmıyorsun evde cocuk bakıyorsun diyo. Kendimi çok kötü hisseder oldum. Uykusuzluk kayınvalide evde yıkılıyor kalmam neymiş 40 çıkacakmış gibi saçma adetlerle psikolojimi bozdular. Durduk yere ağlıyorum hiç bisey beni mutlu edemiyor. Eşimden çok soğudum hatta nefret eder oldum. Kendisi çok sıkıldım duyup arkadaşlarıyla bulusabiliyo.ama beni cocuğumuz kendi anneme bile gondermiyo.size esinz nasıl davranıyor. Sırf pisikolojim bozukluğundan sigaraya başladım ikinci haftada birsuru ilaç ictim ama zehirlenicegime midem bozuldu istifra ettim. Sizde 40 gün boyunca evdeki kaldınız yoksa çıktınız mı. Yoksa benim eşim mı anlayissiz
Ulan u kayınvalideleri kazıga oturatacaksınb. Töbe töbe kusura bakma arwenciğim. Sakin ol bitanem . Sen cok snslısın neden biliyomusun. Bir parcan var kucagında. Senin olan sana ait olan sey. Sana muhtac olan. Gerisini düşünme. Kayınvalidemi konuşsun dursun. Gözlerine bak onun. Ama öyle bakki sinirli değil ona acıyarak bak. Yaptıgından gururu duyan kadına aslında acınacak biri oldugunu düşünerek bak. Bebeğin var bunu düşün onunla avun.eşinle beraber sev bebeğiini. Ve neolur üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?