Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!
Her kesın derdı aynı.ama ne kendınızı ezdırın ne de ezdırmıyım dıye baska bırısı olun.asssla.zıra gun gelır o ınsanlar dogru yolu bulurlar allahın ıznı ıle.
Sağol cnm benim.Tatlım bi yerlerden başlamak gerekiyo seni ne mutlu edebilir bi düşün bakalım.Benimde ruh halim çoğu zaman değişkendir.Bir bakıyorsun neşeliyim içim içe sığmıyo sonra bir bakıyorum durgun sessiz sıkılgan biri haline geliyorum.Canım hiç bişey yapmak istemiyo.Bunu aşabilirsin sende kişisel gelişim kitapları oku benim evimde çok var hep başarı özgüven harekete geçirecek tam ruhuma hitap eden kitaplar.bunları okuyorum sonra hayal kuruyorum kendimi fıstık gibi güveni tam özgüveni tavan yapmış fiziği tam düzgün giyeceğim kıyafetleriminde hayalini kuruyorum sonra tamam başarabilirim diyorum ve o enerjiyle sporumada başladım.İşyerinde mutsuzdum ayrılmaya karar verdim ve bugün ayrılacağımı söyledim bu hafta son haftam.Etrafına bak tabiata doğaya Allahın mucizelerine bak veya senden daha kötü durumda olan insanlar var onları görünce kendi haline şükredersin.Başarı hikayelerini oku bana çok ilham olmuştur.Kendini silkele biraz spora devam ediyor musun sporda mutluluğa strese birebir.Çok güzel bir topik olmuş ,hayırlısı olsun canım .
Ah ben de nerden başlasam bilemiyorum ki içimdeki yaşama sevinci, çoktan öldü ne işe gitmek ,ne içip eğlenmek , ne de kendim için birşeyler yapmak içimden geliyor .
Sağol cnm benim.Tatlım bi yerlerden başlamak gerekiyo seni ne mutlu edebilir bi düşün bakalım.Benimde ruh halim çoğu zaman değişkendir.Bir bakıyorsun neşeliyim içim içe sığmıyo sonra bir bakıyorum durgun sessiz sıkılgan biri haline geliyorum.Canım hiç bişey yapmak istemiyo.Bunu aşabilirsin sende kişisel gelişim kitapları oku benim evimde çok var hep başarı özgüven harekete geçirecek tam ruhuma hitap eden kitaplar.bunları okuyorum sonra hayal kuruyorum kendimi fıstık gibi güveni tam özgüveni tavan yapmış fiziği tam düzgün giyeceğim kıyafetleriminde hayalini kuruyorum sonra tamam başarabilirim diyorum ve o enerjiyle sporumada başladım.İşyerinde mutsuzdum ayrılmaya karar verdim ve bugün ayrılacağımı söyledim bu hafta son haftam.Etrafına bak tabiata doğaya Allahın mucizelerine bak veya senden daha kötü durumda olan insanlar var onları görünce kendi haline şükredersin.Başarı hikayelerini oku bana çok ilham olmuştur.Kendini silkele biraz spora devam ediyor musun sporda mutluluğa strese birebir.
Kendine hedefler koy ulaşmak istediklerini belirle heyecanını canlı tutacak uğraşlar bul kendine.
Cnm iş arıyorum sürekli.Bu sene izin kullanamadım yeni işe girdiğim için biraz dinlenmek istiyorum çocuklarlada ilgilenmem lazım okullar açılıyo.hayırlısı olsun senin içinde tabi.Beni bugün mutlu edebilen şeyler ,yarın mutsuz edebiliyor .Camların buğusu kadar kısa süreli mutluluklarım.
Okumaz olur mu hiç hatta masamın üstüne ,defterime hep yazarım :26: yapmam ve yapamam gerekenleri ,hedeflerimi ...
Sadık kalamıyorum kendime verdiğim sözleri ,hedeflerimi zamanla unuttuyorum .Kışın hep kişisel gelişim seminerlerine katılırdım şimdi onlara bile gitmek içimden gelmiyor .
Hayırlısı olsun canım ,umarım kısa zamanda hayalindeki işe kavuşursun .İş bulduktan sonra bıraksaydın, daha iyi olurdu aslında .Ben de yakın zamanda istifa edeceğim ,uygun zamanı kolluyorum .
Spora bir başlıyorum ,bir bırakıyorum Sonuna kadar bir gidemedim Şu an call ve sopa cevirme hareketini yapıyorum.Jullian topiğinde sen dahil ,inanılmaz hırslı arkadaşlar vardı onlar sayesinde motive oluyordum.
Başarı hikayeleri ile ilgili bir kitap almıştım ,eve gidince onu okuyayım canım silkelenmem lazım artık .
Gel tabi cnm ne demekbende gelebilirmiyim aranıza
teşekkür ederim sagolunGel tabi cnm ne demek
Cnm ben akşamları giremiyorum buraya gündüz bakıyorum sürekli siz anlatın burda dökün içinizi bi nevi günlük gibi burası aynı zamanda.İçinizde tutmayınkimseler var mı burda? dertleşmek isteyen?
Cnm önce kendini dinle başkaları senin hayatına artı bi katkıları faydaları yok fayda yerine zarar başka bişey değil.Ben içimdeki sesleri dinliyorum her zaman beni ne mutlu edecekse öyle davranmaya ve yaşamaya çalışıyorum.Artık ailemi bile dinlemiyorum kendi yolumu buluyorum yanlışta olsa bi şekilde doğruyu buluyorum her yaşadığımdan tecrübe kazanıyorum.Hep araştırma ve kendimi geliştirme sürecindeyim.Senin de çözümün kendini aşman ve içinden neler geçiyo neler istiyosa bunlara ulaşmanın yollarını bulmandır.pembelii
Ahh ahh ben de her şeyi içime atıp sonunda kendime yapanlardanım. Biraz kendime yaşamayı bilsem, şu ne düşünür bu ne der, diye düşünüp durmasam her şey çok daha güzel olacak ama bir türlü bunu gerçekleştiremiyorum. Bu da canımı çok sıkıyo bazen..
Bazen düşünüyoruz bu kadar sıkıntı beni mi buldu diye ama farklı açıdan bakarsak olaylara aslında bu sorunların bizi daha da olgunlaştırdığını kendimizin daha da güçlenmemizi sağlayacak unsurlar olduğunu anlarız.Karşımıza dağlar kadar sorunlar çıksa dahi biz nice sorunların üstesinden gelmişizdir bunu düşünerek aslında o sorun bize basit hale gelir.Ben neler neler yaşadım ne zorluklar gördüm bunuda aşacam elbet deriz.Bütün zorluklar aslında daha güzel günlerin ve geleceğin temellerini oluşturur.Tıpkı benim hayatım gibi.Zamanında çektim şimdi meyvelerini alma zamanı.Gelecekteki güzel günlerime her geçen gün daha fazla yaklaşıyorum geçmişe baktığımdaysa kocaman yüksek merdivenleri tırmandığımı yüksek basamaklara doğru çıktığımı görüyorum.Bu da benim için büyük gelişme demekki doğru yoldayım geri kalan kısmı da aşabileceğime inanıyorum.
Cnm önce kendini dinle başkaları senin hayatına artı bi katkıları faydaları yok fayda yerine zarar başka bişey değil.Ben içimdeki sesleri dinliyorum her zaman beni ne mutlu edecekse öyle davranmaya ve yaşamaya çalışıyorum.Artık ailemi bile dinlemiyorum kendi yolumu buluyorum yanlışta olsa bi şekilde doğruyu buluyorum her yaşadığımdan tecrübe kazanıyorum.Hep araştırma ve kendimi geliştirme sürecindeyim.Senin de çözümün kendini aşman ve içinden neler geçiyo neler istiyosa bunlara ulaşmanın yollarını bulmandır.
Burada anlattıklarım herkes için geçerli tabiki
Merak etme cnm yaşaya yaşaya öğreniyorsun biçok şeyi iki yüzlü insanları fesat insanları gördükçe sende bişekilde sağlam basmayı emin adımlarla yürümeyi öğreniyorsun.Sana kötülük eden insanlar yüzünden sende artık acımamayı soğukkanlı olmayı başarıyorsun.Hayat sana en güzel eğitimi tecrübeyi ve öğrenmeyi sağlıyo.Her ne kadar kötü insanlarla karşılaşsakta.Evet doğru söylüyorsun ama işte bazen insan istemese de takıyor kafaya bazı şeyleri. Sonra boşu boşuna kendini üzüyor. Diğer insanlara hiçbir şey olmuyor olan bana oluyor ama gene de kendi değerimi bilemiyorum bir türlü, bunu öğrenmem lazım, yoksa insanlar için kendimi harap edip durmaya devam edicem ve bu benim ruh sağlığımı bozacak..
Herşey seninle başları bende okudum cnm insanı harekete geçirecek bi kitap.Cnm benim listeyi gönderirsen çok memnun olurum.D&R'e gittiğimde okunması gereken o kadar güzel kitaplar var ki hepsini alıp okumak istiyorum karar vermek seçim yapmak zor oluyo.Tatlım en beğendiklerim bir dilek tut,akıl oyunları ,%100 düşünce gücü ,herşey seninle başlar ,akıl oyunları ,kelebek ve dalgıç giysisi bunun filmini izlemediysen ,onu da mutlaka izlemelisin .
Mutlaka okunması gereken, kişisel gelişim kitaplarının listesini çıkartmıştım eve gidince sana onu atayım ,olur mu canım ?