- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
Herşeyi içime ata ata sonunda acısı vücudumdan çıkmaya başladı.İçime attığım herşeyi boşaltmak istiyorum artık boğuluyorum çoğu zaman.Rahatlamak kimseye anlatamadığım bir çok şeyi burda anlatmak istiyorum.Kimsenin kalbini kırmak incitmek istemiyorum bu yüzdende kırılan incinen hep ben oluyorum iyi niyetim çoğu zaman suistimal ediliyo bende bunu hazmedemiyorum.Çoğu zaman cevap veremiyorum karşılık veremiyorum bu da içim içimi yiyiyo.Artık içimde biriktire biriktire doldum taştım artık.Vücudumda vitiligo beyazlama hastalığı çıktı bunun yüzünden.4 sene önce başladı ilk zamanlar az ve küçükken şimdi küçük olan yerler büyüdü başka yerlerimdende çıkmaya başladı.Tedavi için gitmediğim doktor kalmadı çoğuda aynı şeyi söyledi stres üzüntü herşeyi kafaya takmak.Bunlar olmadığı sürece kremlerle beraber ancak büyümesi ilerlemesi durdurabilirmiş.Ama nerde kafamın içinde binbirtürlü düşünce var.
En azından burda hepbirlikte bizleri üzen insanları olayları anlatırsak içimizden atarsak bu konuda kendimizi de aşarız diye düşündüm.Çevremizde en sinir olduğumuz yüzüne karşı söyleyemediğimiz herşeyi burda söyleyelim içimizde kalmasın sizlerde stres yüzünden hasta olmayın sakın.Sağlık çok önemli zaten bütün hastalıklarda stres yüzünden çıkmıyo mu.Ben kocama kaynanama cevap veremiyorum çok alınganlar kendileri her türlü şakayla karışık lafı sokuyolar bende söylersem alınıyolar bende öyle suratlarını çekmemek için cevap vermiyorum içime atıyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum tabi.Böyle bir kaç kişi daha var yüzlerine karşı biçok şeyi haykırmak istediğim.Bundan sonrası için hayatımı böyle şeyler yüzünden boşa geçirmek huzursuz olmak istemiyorum dolu dolu yaşamak istiyorum.Kafamdan da içimden de biçok şeyi atmak boşaltmak istiyorum.İsteyen herkesede elimden geldiği kadar yardımcı ve destek olmaya çalışırım.
En azından burda hepbirlikte bizleri üzen insanları olayları anlatırsak içimizden atarsak bu konuda kendimizi de aşarız diye düşündüm.Çevremizde en sinir olduğumuz yüzüne karşı söyleyemediğimiz herşeyi burda söyleyelim içimizde kalmasın sizlerde stres yüzünden hasta olmayın sakın.Sağlık çok önemli zaten bütün hastalıklarda stres yüzünden çıkmıyo mu.Ben kocama kaynanama cevap veremiyorum çok alınganlar kendileri her türlü şakayla karışık lafı sokuyolar bende söylersem alınıyolar bende öyle suratlarını çekmemek için cevap vermiyorum içime atıyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum tabi.Böyle bir kaç kişi daha var yüzlerine karşı biçok şeyi haykırmak istediğim.Bundan sonrası için hayatımı böyle şeyler yüzünden boşa geçirmek huzursuz olmak istemiyorum dolu dolu yaşamak istiyorum.Kafamdan da içimden de biçok şeyi atmak boşaltmak istiyorum.İsteyen herkesede elimden geldiği kadar yardımcı ve destek olmaya çalışırım.