çok saolun bayanlar..hastalığımız gripmiş,ama 6.günde 39 lara çıkınca ateşi doktora benim zorumla tekrar gittik..doktor kan ve idrar tahlili yaptı idrarında enfeksiyon varmış oyüzdende ateşi düşmüyomuş 5 gün iğne vurunduk..haftalardır inmiyorum kayınvalideme kendiside hasta olmuş aradı geçmiş olsun dedim kızından bulaştı heralde diyo... insanlara iyi niyet yaramıyo gerçekten şöyle çirkef olucaksın inat olucaksın bak gör laf etmeye cesaretleri varmı..bende karar verdim aileme gidicem 20 gündebir gün yapıyolar bende katılıcam dedim bir gece kalıp gelicem dedim..eşime söylemedim ama inadım inat öyleyse böyle.. yazın zaten bunlardan uzağa taşınıcam 2.çocugu düşünüyoduk iyi oldu onlardan uzak büyütmem..hastalık sağlık ne olursa olsun insanın mutluluğu huzurundan ibaret..her çocuk hastalanıyo ama ağır ama hafif önemli olan annenin psikolojisi..o iyi durumdaysa evladınada iyi bakıyo..bende huzurlu olmanın yollarını buluyorum işte yavaş yavaş. sizlerede teşekkür ediyorum kızlar..kendinize cici bakın..