benim gibi her memleketine(Ailesine) gidişinde çoğuğu ateşlenen varmı !:((

Yani varya en nefret ettigim cumledir.cocugu hasta etmissin.evet ben manyagim deliyim canim sikiliyor cocugu hasta ediyorum.sirf can sikindptisindan yani.millet konusuyor iste.valla bende uc tane cocuk var.ilk dogumum ikizdi birde 5 hafta erken dogdular.cocuklar bir aylik oluca attim kendimi sokaklara.hele 3 numaram 1 haftalikti sokaklardaydik her gunde cikariz.oyle cok temizlik deliside deilimdir zaten istesemde cok zor cunku ikizlerim3.5 yasinda bebegimde 14 aylik.millet sasirip kaliyor nasil cikartiyorsun sen bunlari diye.
Fazla korumuycan mikrobada alissinlar.

canım benim k.validem çocuk konusunda çokkkk pipiriklidir.hasta olmasına dayanamaz(her anane her babanne gibi)ama bu zamna kadar sende böle yaptın söle yaptın çocuk hasta oldu hasta ettin demedi allah biliyor.bence eğer bir daha bu tarz bişi söylerlerse anne o benim çocuğum onu ben doğurdum onun içineyin doğru neyin yanlış olduğunu ben herkesten daha iyi bilirim.kimse kendi çocuğunu hasta etmek istemez dmi de.yani ters tepki verme güzellikle anlat.çokk geçmiş olsun sana allah acil şifa versin canım:(

bende çocukken memlekete gitsem fena alerji olurdum kızarırdım şişerdim hava değişimi niye böyle şeyler yapıyosa çocuğun bünyesinede bağlı tabi ne zamana kadar etkiler ben 9 yaşındayken artık alerji olmuyordum ama

aynen canım yaa banada çok söylediler.ben hafta içi çalışıyorum kayınvalidem bakıyodu büyük kızıma e normal olarak hafta sonuda annemi görmek için annemlere gidiyodum çocuk pazartesi hastalanıyodu.ooooooooooooooo ne laflar ne laflar.sadece kayınvalideciğim değil kayınpeder hatta kaynım bile laf ediyodu.eşimde cabası.öyle öyle büyüdü çok şükür.sıkma canını duymamazlıktan gel boşverrrrr

çok saolun bayanlar..hastalığımız gripmiş,ama 6.günde 39 lara çıkınca ateşi doktora benim zorumla tekrar gittik..doktor kan ve idrar tahlili yaptı idrarında enfeksiyon varmış oyüzdende ateşi düşmüyomuş 5 gün iğne vurunduk..haftalardır inmiyorum kayınvalideme kendiside hasta olmuş aradı geçmiş olsun dedim kızından bulaştı heralde diyo... insanlara iyi niyet yaramıyo gerçekten şöyle çirkef olucaksın inat olucaksın bak gör laf etmeye cesaretleri varmı..bende karar verdim aileme gidicem 20 gündebir gün yapıyolar bende katılıcam dedim bir gece kalıp gelicem dedim..eşime söylemedim ama inadım inat öyleyse böyle.. yazın zaten bunlardan uzağa taşınıcam 2.çocugu düşünüyoduk iyi oldu onlardan uzak büyütmem..hastalık sağlık ne olursa olsun insanın mutluluğu huzurundan ibaret..her çocuk hastalanıyo ama ağır ama hafif önemli olan annenin psikolojisi..o iyi durumdaysa evladınada iyi bakıyo..bende huzurlu olmanın yollarını buluyorum işte yavaş yavaş. sizlerede teşekkür ediyorum kızlar..kendinize cici bakın..

bence çocuğunuz büyüyüyünceye dek dikkatli olamnızda fayda var..sanayi bölgesi dediniz ,bende olsam götürmezdim çocuğu..çocuk hastalanınca sıkıntıyı siz çekiyorsunuz yine..Allah korusun astım falan olur veya kalıcı bir hasar oluşur..dikkat etmelisiniz..bence çocuğunuz buyuyene dek gitmeyın oraya....maalesef kayınvalıdenız haklı..

Back