Benim gibi hamileyim sananlara :(

Normal, bizede doktor herşey normal dedi çok şükür. Ama düşükten sonra 7 ay olmadı, 8. Ay hamile oldugumu öğrendim çok şükür İnşallah darısı sana
. Bende çok takıyordum. her ay ne iş yapsam dikkat ediyordum aman belki bebiş vardır diye, üzülüyordum. En son ay hiçbirini yapmadım aklıma takmadom adetim 15 gün geçti ablamın zoruyla test yaptım.

Sende inşallah anne olacaksın. İnan o zaman bu günlerini hatırlamicaksın bile.

2 senelik evliyim ilk gebeliğim evliliğimin 8 ayı oldu 7 aya kadar olmuyor olacak mı takvime göre ilişki diye diye geçti 8.ay ev ile ilgili bir sorun nedeni ile aklımdan çıkmış o zaman hamile kalmışım fakat kürtaj ile sonlandı ve bir sene geçti yine olmuyor doktora git ağla zırla bir sene geçti en son eşim Mart'ta aşılama yaptıralım dedi istemeye istemeye tamam dedim çok çeliştim kendimle rabbim verseydin de bunlara gerek kalmasaydı keşke iyi mi ediyorum kötümü ediyorum sen bana yol göster diye dua ediyordum aklımdan da çıkarmıştım aşılama yapılacak nasıl olsa diye adetten sonra rahim filmi çekildim bu ayin 14 dünde adet olacaktım ve olmadım adetten öncede bir rüya gördüm ona dayanarak gidip test aldım ve pozitifi net bir şekilde gördüm şok oldum tekrar test aldım yine pozitif ve kan testi ile doğrulandı 5+4 olduk bügün yarın kontrollümüz var rabbim inşallah bu kez kucağımıza almayı nasip eder kısaca mucizeler ansızın gelir aklınızdan çıktığı an mucizeyi rabbim verecektir inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi de verirsiniz rabbim bekleyen herkese nasip etsin hamile olanlarda sağ Salim kucağına alsın

Canım bunlarla kafayı yorma hiiiiç alakası yok. Ben var ya ovülasyon testiyle kopkoyu 2 çizgiyi görüp o günü ve ertesi günü değerlendirmiş, üstüne de o çift çizgiden tam 19 gün sonra adet görmüş biriyim. Düşün yani. Biz de 8 aydır bebek istiyoruz bir sürü teknik denedik, doktor doktor gezdik, ciddi bir sıkıntımız görülmediği halde olmuyor. tüm doktorların dediği aynı, üreme bir olasılık işiymiş, biz ne kadar elimizde kağıt kalem hesap yapsak da asla garantili bir yöntem yokmuş. Hatta matematiksel hesaplar işi zorlaştırıyormuş. Tüm beklentiler hormonları olumsuz yönde etkileyerek, beyne stres alarmı veriyor ve beyin bu kişi bebek taşımaya müsait değil sinyalleri veriyor. Yani malesef bu beklentiyi UNUTMAK ZORUNDAYIZ ama unutuluyor mu? hayır tabiki. Bazı bünyeler böyle işte, stres sebebiyle bebeğe izin vermiyor, bana artık bu beklenti işin içine girdikten sonra beyninizi rahatlatamazsınız dedi doktor, aşılama önerildi canım. Kısmetse gelecek ay aşılama denemelerine başlıycaz. Umarım seninki doğal yoldan olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar bende pco var. 14.günüm bugün ve ovulasyon testi iki gündür aynı koyulukta. Sizce yumurta olusmusmudur. Çörek otu tarçın bal kullanmıştım ve cok fazla kasık ağrım var.

Zamanı kısmeti nasibi ne zamansa o zaman gelecektir.allah onu en güzel doğacağı zamana yazmıştır. Önlemini al ve dua et bi bakmışsın ki olmuş.

Hakkınızda hayırlısı,inanın sizinle aynı yollardan geçen o kadar çok kişi var ki..Herkesin dediği ortak nokta da (ben dahil) ne zaman kafanız rahat olursa ve bebek düşüncesine saplanmazsanız o zaman gelir..Tecrübeyle sabit:) Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ama ne yazık ki kimyasal gebelikti,ama iyi ki onu da yaşadım dedim çünkü en azından hamile kalabiliyormuşum onu gördük..Kimyasal gebelikten tam 15 ay sonra tekrar hamile kaldım ve inanın bu 14 ay hep takvime göre ilişki oldu,kendimi o kadar şartlandırmışım ki..En son ay artık korunayım ben en azından kafam rahatlar diye düşünürken kardeşimin düğünü için ailemin yanına gittik,ovuluasyon günleri de seyahat zamanına denk geliyordu (o ay bakmamama tagmen tlf uyarı verdi yumurtlama günü diye ordan biliyorum:)) onları bilmeme rağmen yapmadım,tamamen içimizden ne zaman geldiye öyle oldu,2 hafta kaldık ve inanın tekrar eve dönene kadar bebek düşüncesi hiç aklıma gelmedi çünkü tarhlere odaklanmadık hatta günler o kadar yoğun ve telaş içinde geçti ki..Şuan neredeyse 3 aylık hamileyim ve inanın her bebeğim bir dünyaya gelme zamanı ve sizin kwndinizi tam olarak hazır hissedeceğiniz bir zaman var..İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder..

19 Nisan adet tarihimdi dün hcg 28 çıktı. Düşük gibi geldi bana.
Yooo düşük değil. Sadece daha erken olduğu için değer düşük çıkıyor. Çok yormadan kendinizi uzanın dinlenin. İnşallah sağlıkla sizinle kalır. Bir de pazartesi tekrar test yaptırıp bakın bence artış var mı Yok mu diye. Başlarda artıp azalabiliyor o yüzden yarın değil pazartesi yaptırmak daha mantıklı daha net olur. Gecikmede daha uzun olmuş olur.

ben dogal yolla hamile kalabilecegimi saniyordum ilk bebegimden once..bulanti yasiyordum yedikce yiyip kilo aliyordum birde..bunlar kendimi kandirmakti sadece..her ay kirmizilari gorunce aklim basima geliyor. ha onda bile yerlesme kanamasi mi acaba diyordum dusun yani..her zaman 14. gunlerde birlikte oluyorduk esimle..boyle gecti gitti bir zaman. cok sukur tedaviylede olsa Rabbim bana melegimi gonderdi.

burada hic bir kadinin her ay yumurta catlamasi vs ayni olmazmis. yani bu ay 14. gunse bi sonraki ay 16. gun olabilir. psikoloji cok etkiliyor insani biliyorum. dusuncesini birakmak cok zor ama gercekten oyle tatlim rahat birak..madem kontrollerinide olmussun sorun yoksa psikolojik oluyor genelde..

Çok teşekkür ederim Ama biraz lekeler gelmeye başladı. Yerleşmemi adet kanaması mı başlayacak bilemiyorum.

Evt psikoloji çok önemli stressiz olmak falan .
Sizin bu anlattığınızı anlatan binlerce insan var

Lütfen stres yapmayın, çevremde hiçbir sorunu olmayan ama hemen bebek sahibi olamayan çok tanıdığım var, 1 senedir hiçbir sorunu olmadan çocuğu olmayan birini tanıyorum ... Lütfen olumlu düşünün :) Hayırlısıyla hayırlı zamanda bebeğiniz olur inşAllah :)

İlk bebeğime adetim biter bitmez hamile kaldım, 9.gün bitmişti 10. Gün birlikte olmuştuk o ay bir daha birlikte olmamıştık. İkinciye de adetime çok az süre kala hamile kaldım. Yumurtlama öyle dakikası dakikasına olmuyor. O yüzden mercimeği fırına gününe bakmadan vermen lazım

Çok teşekkür ederim Ama biraz lekeler gelmeye başladı. Yerleşmemi adet kanaması mı başlayacak bilemiyorum.
Hiç strese sokmayın kendinizi herşey olacağına varır. Ben reglime 4 gün kala öğrendim. Sonrasında adet sancısı benzeri sancı ve lekelenmeler başladı. Hatta adetimin 1 gün öncesi kırmızı lekem bile geldi. Çok şükür bebeğim bana tutundu. Sizinde inşallah öyle olur. Ayaklarınızı yukarı kaldırın bol bol dinlenin. Gerisi Allah ın takdiri. Hakkınızda hayırlısı

Bir kere siz 8 aydır çocuğum olmuyor diyorsunuz bu çok uzun bir süre değil bir sorununuz da yokmuş hamile kalacaksınız mutlaka.gorumcemin sebepsiz 1 sene sonra oldu çocuğu.zaten 1 sene geçmeden çocuğum olmuyor denilemez.sizin olmama sebebi açık stres yapmanız.stres en iyi korunma yöntemlerinden biri.bu kadar hesap kitap niye.hic bilmem bu hesapları.hamileligi hiç büyük bir istekle beklemexigim için çabucak hamile kaldım.inan sağlık sorunun olmadığı için çok şanslısın kendini bir rahat bıraksan hamile kalırsın.lutfen rahat ol.mesela artık düşünmüyorum ne zaman olursa olsun de kendini rahat bırak.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…