Benim gibi hamileyim sananlara :(

Evet ya Allah ol derse olur. Hiç birşey mani olamaz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza inşallah.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Tabi ki vardır bunda da bir hayır.

Tamam anlaştık. :)

Kesinlikle çok zor

Çok haklısınız. Güzel bir örneksiniz. Allah hayırlı doğum versin inşallah..

Allah sabırlar versin... Bebeğinizi Allah sağlıklı nasip etsin inşallah...

İnşallah olur çok sağolun. Evet stres engelliyor hep

Allah analı babalı büyütsün inşallah... Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah...

Ah kıyamam zaman daralmasını hissetmek çok zor geliyor Artık araştırma hastanesi neden randevu aldım. Tiroit için de aldım randevu. Takip edecekler. Olmadı aşılama yaptiricam ilk etapta. Zaman önemli.

Evet bazen es geçtim o günleri
Yumurtlama testi yapıyorsan güven ben yumurtlama testi yoluyla hamile kaldım geçen ay fakat boş gebelik oldu.Kesinlikle dogru sonuç veriyor.Geç döllenme dediler inanmadım.Çünkü yumurtlama tarihimi biliyordum.Ve geç yumurtlama olmamıştı.Ordan yola çıkarak saglıklı olmadığını anladım.

Geçen ay yaptım ilk defa yumurtlama testi. O an geç yumurtladım. Ben dedim ki demek ki diğer aylar bundan olmadı ama bu sefer de olmadı. Kısmet nasip tabi ki. Size de çok geçmiş olsun. Allah herseyin sağlıklısını nasip etsin, tamamını yaşatsın insallahhhh

İnşallah ben de 6 7 kez denemişimdir bu Ovulasyon testini.Geçen ay tuttu ilk kez olur seninde yeter ki saglıklı olsun.

2 senedir benimde bir evladım olmuyor ve hamdolsun hiç bir sağlık sorunumuz yok ama olmuyor ışte.. her ay hamileymisim gibi hissediyorum yok midem bulanıyor yok başım dönüyor .. ama hep ayni son .. Rabbim yardımcımız olsun hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasıl etsin inşAllah isteyen herkese...

Ovulasyon testi nasıl yapılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…