Benim gibi hamileyim sananlara :(

Size şöyle bir önerim olabilir. Eşiniz ve sizde görünen sağlık probleminiz yokmuş.

Gün hesabı yapmayın. Programlardaki yumurtlama günleri dışında da hamile kalınır. Onlar otomatik olarak döngünün tam ortasını verir.

Adeti bitip ertesi gün olan ilişkiyle hamile kalanda var.
Bebek sahibi olmak için önemli olan düzenli cinsel ilişkidir. Haftanın 2 günü. Benim doktorum bu şekilde demişti.

Çok teşekkürler. Evet artık öyle deniycem. Bir kural gibi yapmıycam.

Kafanızi bosaltmadikca olmayacak anacim bi koyverin kendinizi... Nasılsa bu ayda olmayacak amaaaan bosver dediginiz an oluyor bi çok kişiden bu şekilde hikayeler duymadiniz mi... Simdi üzülmeyi birakin atin kafanizdan bütün o testleri sadece esinizle güzel vakit geçirmeye bakin eglenin gülün kafanızı iyice bosaltın unutmayın bebisten sora böyle firsatlariniz olmayacak bi daha asla iki kişi olmayacaksınız bebissiz gecen günleri fırsat bilin sonra o size bi sürpriz yapacak zaten ama vaktini rabbim biliyor...

sadece size değil bebek sahibi olmak isteyip hiçbir sağlık sorunu olmadığı halde hamile kalanlara genel bir paylaşımım olsun.
takvim falan takip etmeyin, bütün ay mümkünse günaşırı birliktelik yaşayın.
hava durumu, psikolojiniz, yedikleriniz, sporunuz her şey yumurtlama tarihinizi saptırabilir, her ay bilmemkaçıncı gün yumurtlamanız mümkün değil.
hem sevişmek güzeldir yahu stresten arınırsınız

Şekil A ben. Sadece adetten sonraki gün korunmadik. Ve o ay hamile Kaldım. Yalnız geçen ay dikkatimi çeken bişey oldu. Telefonumdaki regl takvimi doğurganlık günü olarak adet bittikten sonraki ilk günü gösteriyor. Şöyle diyim hastalığım bugün bitti yarını doğurganlık tarihi olarak gösteriyor

Stres yapmayın stres her şeye engel onun olacağı zaman vardır.8 ay o kadar çok değil ki hem.
Ben sizi çok iyi anlıyorum ben de çok üzülüyordum olmadığını düşünüp bir de etrafımdaki herkes teker teker hamile kalmaya başlamıştı.Onlar adına çok seviniyordum ama kendi içimde hep bir burukluk hissediyordum.Ama sonra oldu en doğru zaman buymuş demek ki.

Bizde doktorlara gittik gittik hep sizde bişey yok 1 yıl bekleyin dediler. 1 yıla 2 ay kala filan tüp bebek doktoruna gittik ama direkt tüp bebek yapmıyorlar zaten ilaçlar testler yapıyor sorunun tespiti için. neyse diyeceğim seni çok iyi anlıyorum. o aşamaya kadar midem mi bulanmadı? başım mı dönmedi? uykum mu gelmedi? kasıklarım mı batmadı? bütün belirtileri harfiyen taşıyıp sonra kanda negatifi mi görmedim.... Allah yardımcımız olsun ... isteyen herkesin...

Yaa bi de ben su kafami bi rahatlatsam. Aklimdan su dusunceyi atsam...
1.5 senelik evliyim hic korunmadm 1.5 senedir de istiyorum. Elimizden gelen tek sey bol sabir ve bol dua etmek canm. Rabbim gonlumuze gore versin insallah

:) Çok tatlı anlatmışsınız. Çok sağolun. Sizin de bebişiniz olacakmış hayırlısıyla. Allah sağlıklı olarak kavuşmanızı nasip etsin. Kafamdan atmayı başarmayı inanın ki çok istiyorum...

Yaa bi de ben su kafami bi rahatlatsam. Aklimdan su dusunceyi atsam...
1.5 senelik evliyim hic korunmadm 1.5 senedir de istiyorum. Elimizden gelen tek sey bol sabir ve bol dua etmek canm. Rabbim gonlumuze gore versin insallah
Amin amin canım. Ben de atabilmeyi çok istiyorum kafamdan ama olmadıkça atamıyorum
atmadıkça da olmuyor sanırım

Ah maşallah çok da az kalmış bebeğinize kavuşmanıza. Allah hayırlı doğum versin. Sağlıklı olsun bebeğiniz inşallah. Evet çok zor ama kafamdan atmam lazım.

Aa çok ilginç
Yani telefonunuzun öyle göstermesi de çok ilginç. Yani onlar otomatik olarak ortalama olarak hesaplıyor. Alla alla şaşırdım şimdi. Gözünüz aydın :) Allah sağlıklı bebek nasip etsin. Çok sevindim..

Allah bağışlasın inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Evet bol dua ediyorum. Hayırlı zamanı varmış demek ki ama çok üzülüyorum dememe gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…