• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi geciken varmı?

Ruzgaressede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
88
66
88
Merhaba 8 Nisan da en son Regl gördüm daha Regl olmadım 2 sefer gebelik testim negatif çıktı ve hamilelikle ilgili hiç bi belirtim yok dün gece açık kahve rengi leke geldi sabaha kadar kasık ağrım oldu fakat sabah yine birşey yoktu ağrılarında bitmişti herkes havalardan dolayı diyor😅 ramazandan ötürü doktorumada gidemedim hafta içi gitmeyi düşünüyorum bnm gibi olup hamile olmayan varmı şuan gebelik düşünmüyordum büyük bi sürpriz olucak varsa😂

Bende olmuştu gecikme, normalde gününde gelirdi, dediğin gibi herhangi bir belirti yoktu, o hafif kanama sonrasının ardından 3 - 4 gün sonra adet oldum.

Yo sıkıntı falan olmadı, birkaç kez oldu, düzene bindi sonradan. Yediklerinden içtiklerinden de kaynaklı düzene binmesi.

Mevsimsel canım bunlar havalar sıcak tabi bizler açik saçık yatıyoruz usutuyoruz fark edemiyoruz tabi olur öyle banim başıma da geliyor inşallah öyle değildir hamilesindir :KK68:

İnşallah mevsimseldir diyelim canım 2 tane yavrum var 3.nün zamanı bi 1yıl kadar var inşallah☺️
Mevsimsel canım bunlar havalar sıcak tabi bizler açik saçık yatıyoruz usutuyoruz fark edemiyoruz tabi olur öyle banim başıma da geliyor inşallah öyle değildir hamilesindir :KK68:

Back