• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi birisi yok mu hiçç ???

Şuan 20 yaşındayım. Boyum 1.68 kilom 70 evet hala kiloluyum ama gerçekten kilomu belli etmeyen kişilerdenim herkes beni 60 kilo falan zannediyor :) kaç beden giydiğime gelince 75a ama destekli bazı sütyenlere göre değişiyor bazılarında 80

Doktor görmeli diyorum.
Çok yakın tanıdığım da aynı durumda olduğunu söylemişti.
peki tanıdığınız napıyor şuan hekime gözüktü mü evet bende en yakın zamanda bir kadın doğum hekimine gitmeyi planlıyorum aama içime kapanık oldupum için :KK43: ama yine de kendim için halledebilirim diye düşünüyorum:) aslında var m yok mu diye sormuşsun bence yok sanki büyümesi durmuş gibi :KK43: ama sıfır da değil sanki meme büyümesinin 2. 3. evresinde durmuş gibi düşün
he bu arada hormon testi yatırmıştım bir problemim yok :KK43: hem her adet döneminde göğüslerim şişer ağrırdı sanki ergenliğimde olmayan şey adetimde oluyor gibiydi :D

Son düzenleme:
peki tanıdığınız napıyor şuan hekime gözüktü mü evet bende en yakın zamanda bir kadın doğum hekimine gitmeyi planlıyorum aama içime kapanık oldupum için :KK43: ama yine de kendim için halledebilirim diye düşünüyorum:) aslında var m yok mu diye sormuşsun bence yok sanki büyümesi durmuş gibi :KK43: ama sıfır da değil sanki meme büyümesinin 2. 3. evresinde durmuş gibi düşün
he bu arada hormon testi yatırmıştım bir problemim yok :KK43:
Yok gözükmedi.
Sürekli spor yaptığı için büyümeyeceğini düşünüyor.
Çok da dert etmiyor açıkçası.
Ben olsam, eğer sorun olarak görseydim giderdim doktora. Meme cerrahına gitmek gerek galiba...

Yok gözükmedi.
Sürekli spor yaptığı için büyümeyeceğini düşünüyor.
Çok da dert etmiyor açıkçası.
Ben olsam, eğer sorun olarak görseydim giderdim doktora. Meme cerrahına gitmek gerek galiba...
ya aslında bende pek dert etmiyordum ama sonuçte gelince 20 yaşına insan evlilik düşünüyor çoluk çocuk düşünüyor sonra diyorum acaba emzirebilir miyim çocuğum olsa sonra diyorum heralde olmayacak :) heralde benim gibi düşünenlerde vardır aslında şu an için değil geleceğim için kaygılarım var :)

Meme neden terbiyesizlik olsun ki? Aslı memedir onun, göğüs değil. Göğüs büyütme değil, meme büyütme operasyonudur o mesela.

Kaç yaşındasın? Kaç beden giyiyorsun ve kilon kaç?
Şuan 20 yaşındayım. Boyum 1.68 kilom 70 evet hala kiloluyum ama gerçekten kilomu belli etmeyen kişilerdenim herkes beni 60 kilo falan zannediyor :) kaç beden giydiğime gelince 75a ama destekli bazı sütyenlere göre değişiyor bazılarında 80

Adet göremediğinizi yazmışsınız,muhtemelen hipogonadizm hastası olabilirsiniz.İlaçla adet olunabiliyor ,kiminde meme gelişimi olmuyor.Araştırma hastanesine gittiniz mi,teşhis konuldu mu?Duyduğum kimse var eşimin akrabasının bekarken yokmuş,evlendikten sonra büyümüş.
aa evlendikten sonra büyümüş ?? ilgimi çekti adet olabiliyorum yanlış mı yazdım yukarıya acaba ?? sadece 15 yaşında oldum diyet yaptıktan sonra biraz geç bir zamandı onu demek istemiştim

Bu gayet normal yani benimde öyle 75 ama tam destekli kullanıyorum bide çok küçük evde takmiyorum bile iç çamaşırı düz belli bile olmuyor :) genetik biraz anneminde böyleymis ablamla aynıydı doğumdan sonra büyüdü ben seviyorum memnunum bi zararı yok yani takma sende bukadar

aa evlendikten sonra büyümüş ?? ilgimi çekti adet olabiliyorum yanlış mı yazdım yukarıya acaba ?? sadece 15 yaşında oldum diyet yaptıktan sonra biraz geç bir zamandı onu demek istemiştim
Evet canım laf arasında geçmişti,bekarken öyleydi diye.Ayrıntısını bilmiyorum ama.

Evet canım laf arasında geçmişti,bekarken öyleydi diye.Ayrıntısını bilmiyorum ama.

erken evlenmiş olabilir mi tanıdığınız,
benim annemin de ufakmış, ama 18 yaşında evlenmiş zaten, baya büyümüş çocuklar falan olunca,
o yüzden o da bana evlenince büyür diyordu,
ama ben geç evlendim diye belki hiç etkisi olmadı :)

Benimkiler de küçük kilo alınca büyür dedim büyümedi hamile kalınca büyür dedim sadece birazcık dolgunlaştı şimdi de doğumdan sonra büyür diyorlar ama benim pek inancım kalmadı. Sanırım genetik bir durum halalarımında hep küçüktü.

Bu gayet normal yani benimde öyle 75 ama tam destekli kullanıyorum bide çok küçük evde takmiyorum bile iç çamaşırı düz belli bile olmuyor :) genetik biraz anneminde böyleymis ablamla aynıydı doğumdan sonra büyüdü ben seviyorum memnunum bi zararı yok yani takma sende bukadar
aa çok teşekkür ederim ama çevremde de çok çok bekar olmasına rağmen c kup d kup sütyen takan kuzenlerim arkadaşlarım olunca gerçekten takmaya başlıyor insan

erken evlenmiş olabilir mi tanıdığınız,
benim annemin de ufakmış, ama 18 yaşında evlenmiş zaten, baya büyümüş çocuklar falan olunca,
o yüzden o da bana evlenince büyür diyordu,
ama ben geç evlendim diye belki hiç etkisi olmadı :)
Eşinin 2 .evliliği imiş,küçük yaşta olduğunu sanmıyorum .

şöyle söyleyeyim sağlık alanında okuyormuşsun daha iyi bilirsin belki ama ergenlik çağında kilo geç adet görme bana pko gibi geldi.Meme küçüklüğü bazen fazla testesteron salgılanmasından olabiliyor. diğer belirtiler varsa bir doktora görün derim kıllanma adet düzensizliği akne gibi

Benimkiler de küçük kilo alınca büyür dedim büyümedi hamile kalınca büyür dedim sadece birazcık dolgunlaştı şimdi de doğumdan sonra büyür diyorlar ama benim pek inancım kalmadı. Sanırım genetik bir durum halalarımında hep küçüktü.
Doğumdan sonra büyüyor evet,hele emziriyorsan bir güzel de dolgunlaşıyor,ama çocuğu sütten kesince eski haline dönüyor:olamaz:,yıkım oluyor:KK53:

Back