• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi aynı durumu yaşayan varmı

Mimoza Cicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
10
1
1
31
Hayırlı akşamlar arkadaşlar rabbim herkese şifa versin konu şu ben 1 ayda 2 kez adet oldum doktorum normal dedi ama yani ben Ocak 2 de oldum 5 gün sürdü reglim ocak 26 da bi daha regl oldum oda 5 gün sürdü şubat ayı bekliyorum daha hasta olmadım ama kasıklarım ağrıyor regl daha 11 gün var kimse böyle bi problem yaşadımı benim gibi arkadaşlar

Hayırlı akşamlar arkadaşlar rabbim herkese şifa versin konu şu ben 1 ayda 2 kez adet oldum doktorum normal dedi ama yani ben Ocak 2 de oldum 5 gün sürdü reglim ocak 26 da bi daha regl oldum oda 5 gün sürdü şubat ayı bekliyorum daha hasta olmadım ama kasıklarım ağrıyor regl daha 11 gün var kimse böyle bi problem yaşadımı benim gibi arkadaşlar
Döngünüz 25 gün.
Bu da normal.
21-35 gün arasını doktorlar normal kabul eder.
Yine 25 gün olacaksa 19 Şubat civarı beklenen adet tarihiniz olur.
Aslında 1 ayda 2 kez olmadınız ama siz Ocak ayını baz alınca öyle geliyor.

Merhaba iyi günler çok sıkıntı çekiyorum lütfen birliktelik oldu przrvatf vardı bşlma dşrı içim rht etmedi 30saat snra joıe ertesi gün içtim ilişkimin üstünden beş gün geçti bi kaç tane erken gebelik testi yaptım bugünkü net pztfti frely marka sanırım çıktı ama hastanede 001bt çıktı strestn mi öyle düşünüyorum adetime 4gün var

Merhaba iyi günler çok sıkıntı çekiyorum lütfen birliktelik oldu przrvatf vardı bşlma dşrı içim rht etmedi 30saat snra joıe ertesi gün içtim ilişkimin üstünden beş gün geçti bi kaç tane erken gebelik testi yaptım bugünkü net pztfti frely marka sanırım çıktı ama hastanede 001bt çıktı strestn mi öyle düşünüyorum adetime 4gün var
Dediğiniz marka yalancı pozitiflil gösteriyor , en net cevap kanda yani hamile değilsiniz

Dediğiniz marka yalancı pozitiflil gösteriyor , en net cevap kanda yani hamile değilsiniz
Merhaba hesap benimdi de şifresini unuttum beş günde belli olur mu kanda şimdi de onun stresindeyim ve anlattığım durumlarda imkansız deil mi sizce de

İlişki üstünden 5 gün geçmiş ne kanda ne idrar da belli olmaz test bozuktur. İlişki sonrası en erken 12-14 arası kan verin varsa çıkar. Daha erken verirseniz beta yükselmediği için yanlış sonuç alabilirsiniz

Ben de aynı durumu yaşadım doktora gittim yumurtan gelişmiş değerlendir dedi normal böyle olması iyi dedi doktorum ama adet kadar sürdü ve bazen pembe bir gün de kırmızı olarak geldi 4-5 gün sürdü

Merhaba hesap benimdi de şifresini unuttum beş günde belli olur mu kanda şimdi de onun stresindeyim ve anlattığım durumlarda imkansız deil mi sizce de
Pardon ben yanlış anladım ben zannettim adete 4 gün kala kan test negatif .. o zaman ilişki üzerinden 4-5 gün olmuşsa beklemekten başka yapacak bir şey yok ne teste ne de kanda çıkar canım 10 güne belli olur

Doktorun demiş zaten canım gayet normal.. 21-35, gün arası düzenli adet olarak geçer. Sen ay olarak değilde gün olarak baz alman gerekiyor mesela ben 31 günde bir regl oluyorum seninse 24-25tir. Şuanda senin regline 4-5 gün vardır

Oluyor baźen. Donguler kisalip uzayabiliyor ara sira. Her sey etkilemis olabilir.

Pardon ben yanlış anladım ben zannettim adete 4 gün kala kan test negatif .. o zaman ilişki üzerinden 4-5 gün olmuşsa beklemekten başka yapacak bir şey yok ne teste ne de kanda çıkar canım 10 güne belli olur

Hesap benim di derken hangi hesap kendi hesabınızdan yazarsanız sevinirim
İki hesapta benim diğerinin şifresini unuttum

Back