Adetime 14 gün varAdetin kaç gün geçti peki
yok artık. ne gebelik testi, 14 gün varsa önce yumurtaya bir sperm gönderilmesi lazımAdetime 14 gün var
Çok geç kalmışsınız test için. Artık varsa da çıkmaz idrarda.Adetime 14 gün var
Bu testler şaka mı yapıyor size yani :) Ben buradayım diye bağırıyor. Daha ne olsun. Kan verin. İlla çok çok belirti olması gerekmiyor. Zaten belirtiler de var. Asıl belirti adet gecikmeniz de var. Kafa neden karışır ki.Benim adetime 4 gün geçti hepsi böyle gosteriyo ama hamile gibi hissetmiyorum sadece kasıklarim ağrıyo çok hafif mide bulantım var ekim 1 de adet oldum nedir acaba hala kafam karışık
Eki Görüntüle 3497930
Erken gebelik testleri ilişki sonrası döllenme aşamasını göstermez. Böyle yaparak kendinize zarar veriyorsunuz. Üzerinden en az 10 gün geçmesi lazım yumurtlamanın.Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım 2 dk sonra pembe silik bı çizgi belirdi önce çok silikti sonra biraz belirginleşti pembe renkti bu sabah tekrar yaptım hicbirsey yok neden acaba ? Kafam çok karıştı .tecrübesi olanlar varmı aranizda böyle bı durumla karşılaşmış varsa banada yardımcı olur musunuz ?
Sizin hamile gibi hissetmeniz gerekmiyor zaten. Hayırlı olsun.Benim adetime 4 gün geçti hepsi böyle gosteriyo ama hamile gibi hissetmiyorum sadece kasıklarim ağrıyo çok hafif mide bulantım var ekim 1 de adet oldum nedir acaba hala kafam karışık
Eki Görüntüle 3497930
Bana 7 gün daha bekle diyolar o yüzdenSizin hamile gibi hissetmeniz gerekmiyor zaten. Hayırlı olsun.
Neyi bekleyeceksiniz her şey ortada işte. Doktora gitmek içinse bekleyebilirsiniz evet.Bana 7 gün daha bekle diyolar o yüzden
İnsan heyecandan bekleyemiyo ya o kese gözükse bile çok güzel bir his İstanbul'da olan var mı acabaNeyi bekleyeceksiniz her şey ortada işte. Doktora gitmek içinse bekleyebilirsiniz evet.
Şaka mısınız siz ya yani burada hamile görünüyorsunuz ve 7 gün daha mı bekleyeceksiniz belki almanız gereken bir ilaç vitamin vesaire bir şeyler olacak hiçbir korkmuyorsunuz bir insan niye 7 gün daha bekler ki bu testlerden sonra amaç ne yaniBenim adetime 4 gün geçti hepsi böyle gosteriyo ama hamile gibi hissetmiyorum sadece kasıklarim ağrıyo çok hafif mide bulantım var ekim 1 de adet oldum nedir acaba hala kafam karışık
Eki Görüntüle 3497930
Hamıle gıbı hıssetmenıze gerek yok ki her sey gün gibi ortadaBenim adetime 4 gün geçti hepsi böyle gosteriyo ama hamile gibi hissetmiyorum sadece kasıklarim ağrıyo çok hafif mide bulantım var ekim 1 de adet oldum nedir acaba hala kafam karışık
Eki Görüntüle 3497930
Bence gidip bir kan testi yaptırın, 1 hafta sonra kan testini tekrar edin. Bu erken gebelik testleri hikaye gerçekten.Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım 2 dk sonra pembe silik bı çizgi belirdi önce çok silikti sonra biraz belirginleşti pembe renkti bu sabah tekrar yaptım hicbirsey yok neden acaba ? Kafam çok karıştı .tecrübesi olanlar varmı aranizda böyle bı durumla karşılaşmış varsa banada yardımcı olur musunuz ?
İnsan heyecandan bekleyemiyo ya o kese gözükse bile çok güzel bir his İstanbul'da olan var
Bugün gidicem hastaneyeŞaka mısınız siz ya yani burada hamile görünüyorsunuz ve 7 gün daha mı bekleyeceksiniz belki almanız gereken bir ilaç vitamin vesaire bir şeyler olacak hiçbir korkmuyorsunuz bir insan niye 7 gün daha bekler ki bu testlerden sonra amaç ne yani
Zahmet olcakBugün gidicem hastaneye
Birşey sorcam bu kadar kasık ağrıması normal mi acaba akşama hastaneye gideceğiz bekliyorum benim komşularım diyo ki adetin 4 gün geçmiş bu kadar kasık agımasi iyi değil diyo karnım sisiyo testim pozitif hepsi niye bu kadar ağrı yapiyo onu merak ediyorumHamıle gıbı hıssetmenıze gerek yok ki her sey gün gibi ortadabir an önce doktor randevusu alın neden bekliyorsunuz
Ona bakarsanız ben 17 haftalık hamıleyım devamlı kasık agrım var bır sey olmaz korkmayınBirşey sorcam bu kadar kasık ağrıması normal mi acaba akşama hastaneye gideceğiz bekliyorum benim komşularım diyo ki adetin 4 gün geçmiş bu kadar kasık agımasi iyi değil diyo karnım sisiyo testim pozitif hepsi niye bu kadar ağrı yapiyo onu merak ediyorum