• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Benim Gelinlik Ayakkabılarım...

hard_disc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.546
6
316
Adana
Arkadaşlar, bunlar da benim düğünümde giydiğim ayakkabılarım, çok rahattılar, hiç ağrıtmadılar ayaklarımı... Size tavsiyem önden de desteği olan topuklu ayakkabılar; hem şık hem de rahat oluyor...

Bunlar da kına gecesinde giydiğim ayakkabılarım...
Ayrı konu açmak istemedim, ama eklenti sayısı sınırlı olunca böyle yapayım dedim...

çok güzel duruyor durmasını daaaa..kemal tancadan bir daha bir şey almam diye tövbeliyim.çok uğraştırdılar beni.

çok güzel duruyor durmasını daaaa..kemal tancadan bir daha bir şey almam diye tövbeliyim.çok uğraştırdılar beni.

Beyaz olan Kemal Tanca'dan değil, gümüş rengi olanı oradan aldım...

Aralarında 3 kat fiyat farkı olmasına rağmen beyaz olanlar çok daha kaliteli & rahat çıktılar...

ay cok güzeeeeeeel
dügün ayakkabilarina bayildimm cok sekerrr

LOCA & sebbnemm, teşekkür ederim ederim güzel yorumlarınız için... sebbnemm daha iyileri senin olsun...

ikisininde rahat olacagını hiç düşünmüyorum açıkçası..

Ben de alırken bu denli rahat olacaklarını düşünmemiştim inanın; ama ikisi de beni şaşırttı... Ayakkabı da kalite önemli, benim düz ayakkabım neredeyse yok; genellikle topuklu giyerim; onun da etkisi olmuş olabilir...

düğün,nişan,kına ayakkabılarım gayet rahattı,öyle topuk sıkıntımda yoktu hiçte yüksek değildi..hiçte ne giycem nerden alıcam sıkıntısına düşmedim..

düğün,nişan,kına ayakkabılarım gayet rahattı,öyle topuk sıkıntımda yoktu hiçte yüksek değildi..hiçte ne giycem nerden alıcam sıkıntısına düşmedim..

Biraz alakasız bir yorum gibi olmuş...
Polemik varmış havasında olmuş, anlam veremedim pek doğrusu...

bende ole dusunuyorum daha rahat oluyo benım dugunum eylulde henuz almadım topuklu rahat bısey dusunuyorum ayakkabılareın cok sık buarada canım

Ben de alırken bu denli rahat olacaklarını düşünmemiştim inanın; ama ikisi de beni şaşırttı... Ayakkabı da kalite önemli, benim düz ayakkabım neredeyse yok; genellikle topuklu giyerim; onun da etkisi olmuş olabilir...

yakışıyor ama ayakkabıların sana cok zevklisin canım arkadasım
ayakkabılarında cok seker senin gibi:)opuyorumnanaktan

Back