L
lilalove
Ziyaretçi
Ayyy evetttt,çok sağol canımmmm yeni farkettim sayende ve değiştirdimmm:)))):1hug:
Rica ederim. Ömür boyu mutluluklar a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evetttt,çok sağol canımmmm yeni farkettim sayende ve değiştirdimmm:)))):1hug:
Çokkk teşekür ederimopuyorumnanaktançok yakışmış çok hoş
ne açık ne kapalı güzelmiş gelinliğin
Ya arkadaşlarımda onu söyledi neden çıkarmadın kuşağı diye ama bilmiyordum ki sonradan çıkarılması gerekiyormuş.Kimsede uyarmadı.çok güzel olmşdn canım ama kuşağın resmen bölmüş gelinliğin bütünlüğünü.. önmli olan senin içine sinmesi tabi..mutluluklar a.s
Çok sağol canımmopuyorumnanaktancanım çok yakışmış üstüne bayıldım özellikle ömür boyu mutluluklar canım.
Ç okk sağol canımmmopuyorumnanaktanbeğenilmeyecek gibimi mutluluklar canım
ya al işte benım encok begendıgım gelınlık modelı mendıl etek:) gercekten cok yakısmıs sızede.mayısta dugunum var gelınlık sıtelerının altını ustune getırdım yınede mendıl eteklı gelınlıklerden baskasını begenemedım.ne yazıkkı arkadasım gecen sene dugununde gıydı ve kendısınde görulen seyı baskasında gördugunde sınır olur ve dedıkodusunu yapar.neolur bıfıkır verın.arkadasımın söyleyecegı laflara aldırmadan söyledığı laflara cvp verecegımı bılıp aramızın bozulucanı bıle bıle yınede hayalımdekı gelınlıgı gıymelımıyım( yoksa baska modelleremı yönelmelıyım