• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğimmm

çok güzel olmşdn canım ama kuşağın resmen bölmüş gelinliğin bütünlüğünü.. önmli olan senin içine sinmesi tabi..mutluluklar a.s

çok güzel olmşdn canım ama kuşağın resmen bölmüş gelinliğin bütünlüğünü.. önmli olan senin içine sinmesi tabi..mutluluklar a.s
Ya arkadaşlarımda onu söyledi neden çıkarmadın kuşağı diye ama bilmiyordum ki sonradan çıkarılması gerekiyormuş.Kimsede uyarmadı.
Ama kuşağımıda çok sevdim.Ayyıldızlıydı benim için çok büyük bir önem arz eder ayyıldızımturkbayragi

Arkadaşlar gelinliğimi satıyorummm.38 BEDEN.24.08 2009 a kadar Türkiye deyim.Sonra almanyada olucam....zemuszemus

cok guzell gercektenn özelliklede etek kısmını cok begendım...teknede ewlilikte cok orjinal belki izmirde alışılmıstır ama ben hıç duymadım buralarda..

ya al işte benım encok begendıgım gelınlık modelı mendıl etek:) gercekten cok yakısmıs sızede.mayısta dugunum var gelınlık sıtelerının altını ustune getırdım yınede mendıl eteklı gelınlıklerden baskasını begenemedım.ne yazıkkı arkadasım gecen sene dugununde gıydı ve kendısınde görulen seyı baskasında gördugunde sınır olur ve dedıkodusunu yapar.neolur bıfıkır verın.arkadasımın söyleyecegı laflara aldırmadan söyledığı laflara cvp verecegımı bılıp aramızın bozulucanı bıle bıle yınede hayalımdekı gelınlıgı gıymelımıyım:(( yoksa baska modelleremı yönelmelıyım

ya al işte benım encok begendıgım gelınlık modelı mendıl etek:) gercekten cok yakısmıs sızede.mayısta dugunum var gelınlık sıtelerının altını ustune getırdım yınede mendıl eteklı gelınlıklerden baskasını begenemedım.ne yazıkkı arkadasım gecen sene dugununde gıydı ve kendısınde görulen seyı baskasında gördugunde sınır olur ve dedıkodusunu yapar.neolur bıfıkır verın.arkadasımın söyleyecegı laflara aldırmadan söyledığı laflara cvp verecegımı bılıp aramızın bozulucanı bıle bıle yınede hayalımdekı gelınlıgı gıymelımıyım:(( yoksa baska modelleremı yönelmelıyım

Kesinlikle GIYMELISIN

Back