Gelinlik Modelleri Benim gelinliğimm :))bakmadan geçmeyin

çok beğendim, sade ve çok zarif..
hayalindekinin, o güzel gününde üstünde olması dileğiyle :)

çok zarif bir model çok yakışacaktır umarım bu modelde benim beğendiklerim arasındaydı ama ben farklı bir modelde karar kıldım ama buda insann aklında kalmıyor değil

çok zarif bir model çok yakışacaktır umarım bu modelde benim beğendiklerim arasındaydı ama ben farklı bir modelde karar kıldım ama buda insann aklında kalmıyor değil

tşk ederim.inş herşey dilediğimiz gibi olur,sizin gelinliğinizi de gördüm sade ve şık mutlulukla giyin :)

çok zarif ve sade bir gelinlik EMİNİM Kİ SİZE ÇOK YAKIŞICAK

kaça diktirdin canım (fiyat öğrenmek için sormak istedim çünkü bende o gelinlikçide diktirmek istiyorum)

çok zarif ve sade bir gelinlik EMİNİM Kİ SİZE ÇOK YAKIŞICAK

kaça diktirdin canım (fiyat öğrenmek için sormak istedim çünkü bende o gelinlikçide diktirmek istiyorum)

teşekkür ederim BAKAN GÖZLERİN GÜZELLİĞİiki bin'e diktirdim cnm,gitmeyi düşünürsen.ordan ilgilencek bayanların isimlerini weririm.benim satış temsilcim malesef çok ilgili deil.we her gittiğim de izinlibuna da dikkat edin olur mu msela soru soruorum netleşmek için,her defasın da olabilir die cvp werince üzerine atlamamak için zor tutuorum kendimi

gelinliğin çok güzelmiş eminim sende çok güzel bi gelin olucaksın ömür boyu mutlu olursun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…