Benim gelinliğimde sade ve pek kabarık değil. O yüzden "ıyy çok çirkin elbise gibi, ben bunu günlük giyerim" gibi yorum yapmayacam
İlk modelin kumaşı şifon gibi duruyor. Yanlış düşünüyor olabilirim. Şifon çok basit durur diye düşünüyorum.
Genel olarak modelleri çok beğendim. Benim tarzım da böyle.
Etek kısmına tarlatan takmak istersen tarlatanların numaraları varmış 1, 2, 3 diye.
3 en kabarık olan. Ben de 1 veya 2 kullanabilirim.
Tarlatan kullanmak istemezsen de olur.
Gönlünden ne geçerse onu giy. Olumsuz yorumlara takılma.
Kumaş önerisi dersen birşey diyemem ama dantel seviyorsan dantelli de hoş olabilir.
Üstünü dantelli istiyorsan etek kısmı organze biraz değişik olur.
Benim profil sayfamda albümlerde gelinliğim var. Aslında tam olarak öyle değil gelinliğim ama ona benzer. Bir bak istersen.
Sana da hayırlı olsun. Mutluluklar :)
ben dantel ve organza ile diktiriyorum, birlikte çok da güzel duruyor. ama bu kumaş ne şifon ne organza. ben de bilmiyorum ne olduğunu. ben de bu tarz elbise gibi gelinlikleri beğenirim ama benim gelinlikçim geçen bir şey söyledi, hak verdim. eğer salon düğünü yapacaksan, herkes şıkır şıkır abiye giyerek geleceği için gelin yeterince öne çıkmaz, o yüzden biraz daha gösterişli bir şey daha iyi olur demişti.
bu arada, gelinliğimin üstünü ben de aynı grace kellyninkinden diktiriyorum ve eğer maddi durumun varsa, gerçek fransız danteli kullandırmanı öneririm. tüm gelinlikçilerde olmuyor, bulursan gelinlik 3000tlye yakın olur.
fransız danteli diyorsun, sana işlenmiş çin dantelini çıkarıyorlar o yüzden istersen nasıl ayırt edeceğini anlatayım. gerçek fransız dantelinde ayrımı sağlayan 2 şey var. birincisi, fransız dantelinde desen file üzerine işleme yapılarak değil, daha o file dokunurken veriliyor. yani farklı sıklıklarda fileler şeklinde dokunuyor kumaş. diğer dantellerde ise tek bir file oluyor, tül yani, onun üzerine işleme yapıyorlar. ikincisi, fransız dantelinin kenarlarında kirpik dedikleri saçaklar oluyor.
ben kadıköy tunaliz modaevinde karar kıldım. çünkü bana fatih, kadıköy ve ümraniyede gezdiğim 20-25 kadar gelinlikçideki en mükemmel fransız dantelini gösterdi. zaten sadece 3-4 kadarı biliyordu gerçek fransız danteliniayrıca fatihteki gelinlikçilerden yaklaşık 1000 tl kadar daha az bir fiyat verdi, diğerleri sanırım fransız danteli istiyorum diye çok sosyetik olup sınırsız para vereceğim sandı. ama tunaliz moda makul bir fiyat biçti çok sağolsun.
seninkinin tarzında helen tarzı gelinlik de var tunalizde, hazır dikilmiş durumda. 2500e alma ihtimalin olabilir çünkü özellikle altı sade bir model. bir görüş istersen.
çok güzelmiş canım gelinliğin, sana da çok yakışmış.
ben iyice bir araştırayım o zaman bu kumaşın ne olduğunu. çok teşekkürler.
ben kadıköy tunaliz modaevinde karar kıldım. çünkü bana fatih, kadıköy ve ümraniyede gezdiğim 20-25 kadar gelinlikçideki en mükemmel fransız dantelini gösterdi. zaten sadece 3-4 kadarı biliyordu gerçek fransız danteliniayrıca fatihteki gelinlikçilerden yaklaşık 1000 tl kadar daha az bir fiyat verdi, diğerleri sanırım fransız danteli istiyorum diye çok sosyetik olup sınırsız para vereceğim sandı. ama tunaliz moda makul bir fiyat biçti çok sağolsun.
seninkinin tarzında helen tarzı gelinlik de var tunalizde, hazır dikilmiş durumda. 2500e alma ihtimalin olabilir çünkü özellikle altı sade bir model. bir görüş istersen.
bende kadıköy şulem modaeviyle anlaştım ama bakalım cmt kesin belli olcak bir kaç yer daha var gidip görecegimz
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Ben de senin paylaştığına benzer pronoviasın sade gelinliklerine hayrandım. Gezdiğim gelinlikçilerde benim abartı diyebileceğim gelinlikler vardı. Bu tarzda gelinlikler pek tutulmuyor. Ya da genelde yüksek fiyatlara markalı yerlerde satılıyor.
Ben gelinlik de olsa bir kaç saat kullanacağım bir kıyafete astronomik rakamlar ödemem.
ayyyy ilk modeldeki gelinliğe bayıldım
güzel bi seçim üst kızmını daha çok beğendim ve bence de danteli kesinlikle göğüs altından başlamalı ve kumaşı alt kızım içn cam organze önerebilim mutluluklar dilerim.. :) ben de beğendiğim gelinlik modelini paylaşmak stiyorum ama yeni üye oldum foto ekleyemedim yardımcı olurmusunuz lütfen?
tunaliz modaevini gidip görülecekler arasında ekliyorum şimdiden. çok teşekkürler canım. bu arada fatihtekiler ve tunaliz sana ne kadar fiyat verdi, sakıncası yoksa paylaşabilir misin acaba canım? ben fatihte 5000-6000 civarı fiyat verildiğini duydum.
canım şulem modaevi nasıl? sen beğendin mi dikişlerini, işçiliğini, bir de fiyat var tabi.
çok beğendim canım gerçekten. hatta geçen sene eltimin giydiği de buna çok benziyordu, onu da çok beğenmiştim. sen diktirdin mi aldın mı? bir de nereden edindiğini ve fiyatını yazarsan çok sevinirim, tabi sakıncası yoksa.
çok teşekkürler kızlar. içim rahatlası ilginiz ve verdiğiniz bilgilerle.
benimkide fransız dantelindendi full hemde herkes dışarıda yabancılarda dahil ne kadar güzel gelinliği diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?