Gelinlik Modelleri benim gelinliğim

minenescim çok teşekkürler yardımın için. fiyat da gayet güzelmiş. tunalize kesin gideceğim. grace kelly'nin de gelinliğine bayılıyorum. bir gelin bu kadar zarif olabilir.

ben gelinliğin dantel kısımlarının üzerine bir şey işletmeyi düşünmüyorum bu arada. taş inci ya da pul fazla abartılı bana göre.

kumaş bilgisi için de çok teşekkürler. ben bir de kumlu organzeye bakacağım.

radyologcum inşallah umduğun gibi güzel olur. püf noktaları bizimle paylaşırsın.

minenescim jorjeti de araştıracağım. inşallah içlerinden biri işime yarar bu kumaş türlerinin.

almorascım ben de görmek isterim minenes gibi gelinliğini, sakıncası yoksa.

Ben gelinliğimi diktiriyorum şu anda. Albümümde gördüğün gelinliğe benzer dktireceğim. 15 gün sonra dikimi biter diye düşünüyoruz.

Ben izmirden gelinliği toptan diken bir modaevinden diktiriyorum. Komşumuz o modaevinde çalışıyordu. Dikim konusunda, üstümden düşmeyeceği konusunda güven verdiler. Straplez çünkü
Bir çok gelinlik denedim fiyatları 1400- 1700 arasıydı. Pazarlıkla 1000 tl ye inebiliyorlar o ayrı
Biz 900 tl ye diktiriyoruz. Üstü boncuklarla işli.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

canım albümündeki gelinlik gerçekten çok güzel. çok uyguna bu kadar güzel dikiyorlarmış, gerçekten çok şanslısın. hayırlı uğurlu olur inşallah. ayrıca üstünden düşmez merak etme :)

çok teşekkür ederim canım verdiğin için bu bilgileri.

Buradaki bayanlar düğünlerde straplez gelinliğin gelinin üstünden düştüğünü ve gelinin rahat olamadığını söylüyorlardı. Korkmuştum Kimsede straplez gelinlik de görmedim çünkü sülalede ben ilk olacam

Rica ederim canım.

bence o görüntüde bir gelinlik için çok güzel fiyata almışsın. ben çok beğendim gelinliğini, kabarıklığı filan tam benim sevdiğim. bitince konu aç da paylaş.

bence o görüntüde bir gelinlik için çok güzel fiyata almışsın. ben çok beğendim gelinliğini, kabarıklığı filan tam benim sevdiğim. bitince konu aç da paylaş.

Beğenmene sevindim.

Ben gelinliğimi buraya eklersem bir çok kişi "beğenmedim, elbise gibi, ben onu günlük giyerdim ,çok kötü..." gibi yorum yapar.
Zevk meselesi dersem "madem eleştiri kaldırmıyorsun neden fotoyu ekliyorsun " diye de su üstüne çıkarlar.

Eklemem
Anca benim beğendiğim gelinlikleri beğenen arkadaşlar olursa onlarla paylaşırım

Son düzenleme:
Aynı şeyden ben de çekinmiyor değilim Hayatımda ilk kez sadeliğin olumsuz anlamda kullanıldığı bir ortamda bulunuyorum. Bizim ailenin yarısı tekstil işinde, annem tekstil mühendisi, başka akrabalardan beymen club ya da vakkoda çalışanlar var. yani biraz moda veya batı tarzı giyim estetiğinden anladığımı umuyordum. ama burada neredeyse kimseyle örtüşmüyor zevklerim. milletin beğendiklerini ben para verseler giymem, çok abartılı karışık geliyor, onlar da benimkini giymezler, çok basit, özensiz geliyor anlaşılan. :26:

canım kimin ne düşündüğünü boşver. eklemen konusunda söylemiyorum bunu, düğünle ilgili herhangi başka bir şeyde. herkesin gönlünü yapman imkansız böyle bir büyük organizasyonda.

sözde takılacak takı seti için beni kuyumcuya götürdüklerinde, bir ömür kullanabileceğim zarif ve ince bir suyolu seçtim. kayınvalidem o gün boyunca surat yaptı. çok inceymiş, milletin içinde ne diye takacakmış falan. şimdi gelinliği de sade bulur mu bilmiyorum. ama ilgilenmiyorum açıkçası. benim düğünüm ve istediğim gelinliği giymek hakkım. forumun sayfasını kapatırsın, olumsuz eleştirileri görmezsin. ama gerçek hayatta da saygı göstermeyen çıkıntılar olacaktır. o yüzden kimseyi umursama. bu senin düğünün :)

insanlar çok genç yaşta evlenmeye kalkınca, zevkleri tam oturmamışken, herşeyin en gösterişlisini isteyebiliyorlar. yani hem kabarık, hem straplez, hem dantelli, hem swarovski işlenmiş, hem incili, hem pullu, hem güllü, barbie bebeklerin kıyafetleri gibi abartılı balo elbiselerini hoş bulabiliyorlar. bir kez giyilecek adı altında her şeyin en abartılısını seçiyorlar. oturmamış zevklerle ilgili. aslında öyle kıyafetleri beğenen kişilerin seninkini beğenmemesi güzel bir şey :)

ya bende cok sadece vbısey ıstıyorum ama annemler gelın oylemı olur dıo:))

Arkadaşlar, bu tip elbise gibi gelinlik olmaz muhabbetinde unutulan çok önemli bir şey var, o da duvak. Duvak eğer uzun, gösterişli bir şey olursa en sade kıyafeti bile gelinlik havasına sokar unutmayalım. Ayrıca gelinliğe yakışan incili, beyaz altınlı takılar da cabası...

mesela şu bana hep o hissi vermiştir:

Son düzenleme:

evet canım, duvak yeterli o havayı vermek için. ama bazılarına yetmiyor duvak falan. hep daha fazla gösterişte gözleri. bu gelinlik de harikaymış.

ben kesinlikle beyaz altın takmayı planlıyorum. diğer takılan sarıları anında çıkarttıracağım.

Burada öyle yorum yapanlar var ki şaşırırsın. Bir konuda biri nişanşlısı ile fotolarını koymuş. Sen hoşsun ama nişanlın sana pek yakışmamış diye yorum yazmışlar. Çok çok şaşırdım böyle bir yorumu kim yapabilir diye.

Benim nişan elbisem de sade idi. Şifondu. İstersen ona da bir göz at. Şifon elbisede hoş oluyor ama gelinlikte hoş olmaz kanısındayım
Bu da linki

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...n-nisan-elbisesi-nisan-saci.html#post15681766

Morla yazılmış yoruma gelirsem benim de yaşım epey bi küçük ama ben abartıdan hoşlanmadım hoşlanmıyorum. İnsanların yaşıyla da ilgili olabilir zevkleri ama yaşadıkları çevreyle de ilgili olabilir diye düşünüyorum. Annem nişan elbisemi hiç beğenmedi. Gelinliğimi de pek beğenmedi. Eski gelinlikler gibi diyor. Ona göre herşey kabarık ve taşlı olmalı. Muhtemelen kayınvalidem de beğenmeyecek. O 30 yıl önce benimkinden daha abartılı gelinlik giymiş çünkü

Tüm olumsuz yorumlara rağmen ben sade halimle memnunum ve her zaman dediğim gibi isteyen istediğini giysin.

insanlar ne kadar kaba.
canım ne kadar yakışmış nişanlığın. çok beğendim. sana da çok yakışmış. ben de çok seviyorum bu helenistik tarz kıyafetleri.

morla ilgili kısımla ilgili aslında ben genelleme yapmışım, zevsizliği genç olmalarına bağlamışım canım. her genç zevksizdir demek istememiştim :)

ben senin seçtiğin modelden ne kadar zevkli olduğunu anlayabiliyorum. sonuçta daha elegans ve sofistike şeylerden hoşlanıyorsun. o yüzden kim ne derse desin takılmamak lazım. bizim günümüz olacak o gün :)

bu arada kızlar, kumaşçıları dolaşmak kumaşları tanımak açısından faydalı olur mu sizce?

Son düzenleme:
bende sade gelinlik seviyorum
1 kere gelin olcan en gösterişli şatafatlı sen ol lafınada katılmıyorum cunku gelinlik ne kadar sade ve asil olursa gelinin guzelliği o kadar ortaya cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…