izmirperisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 5.912 3 156 İzmir 26 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #41 Gerçekten çok beğendim... Çok şık ... Sizede çok yakışmış maşallah diyorum
alisim365 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 1.938 2 116 Ankara 26 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #42 çok şık........
hard_disc Guru Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 1.546 6 316 Adana 26 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #43 Turkan_ .!.: chooook guzel!! Genişletmek için tıkla... Beğenmenize sevindim, bekarsanız eğer daha güzelleri sizin olsun... izmirperisi .!.: Gerçekten çok beğendim... Çok şık ... Sizede çok yakışmış maşallah diyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz... alisim365 .!.: çok şık........ Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çok özenmiştim gelinliğime, içim rahat bir şekilde giyebildim çok şükür...
Turkan_ .!.: chooook guzel!! Genişletmek için tıkla... Beğenmenize sevindim, bekarsanız eğer daha güzelleri sizin olsun... izmirperisi .!.: Gerçekten çok beğendim... Çok şık ... Sizede çok yakışmış maşallah diyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz... alisim365 .!.: çok şık........ Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çok özenmiştim gelinliğime, içim rahat bir şekilde giyebildim çok şükür...
S SYAPRAK Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2011 94 0 46 Balıkesir 26 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #44 çok güzelmiş canım ya yeniden evlenesim geldi.
hard_disc Guru Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 1.546 6 316 Adana 5 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #45 SYAPRAK .!.: çok güzelmiş canım ya yeniden evlenesim geldi. Genişletmek için tıkla... Bazen benim de o günkü telaş olmadan yeniden düğün yapasım & gelinliğimi doya doya yeniden giyesim geliyor... )) tugba_meric .!.: ustune tam oturmus guzell olmuss Genişletmek için tıkla... Evet, güzel diktiler hiç potluğu yoktu, beğenmenize sevindim...
SYAPRAK .!.: çok güzelmiş canım ya yeniden evlenesim geldi. Genişletmek için tıkla... Bazen benim de o günkü telaş olmadan yeniden düğün yapasım & gelinliğimi doya doya yeniden giyesim geliyor... )) tugba_meric .!.: ustune tam oturmus guzell olmuss Genişletmek için tıkla... Evet, güzel diktiler hiç potluğu yoktu, beğenmenize sevindim...
tuma23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2012 526 53 73 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #46 canım maşallah çok zevkliymişsin,harika bi gelinlik bu ya,içine sinerek giymen de ayrıca bi şans maşallah :))) inş. ben de böle şanslı olup içime sinen bi gelinlik diktirebilirim :)))Allah mutluluğunu daim etsiin :)
canım maşallah çok zevkliymişsin,harika bi gelinlik bu ya,içine sinerek giymen de ayrıca bi şans maşallah :))) inş. ben de böle şanslı olup içime sinen bi gelinlik diktirebilirim :)))Allah mutluluğunu daim etsiin :)
Kakules Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2012 157 93 98 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hard_disc #47 çok hoş gerçekten ...fiziğine tam uymuş..