Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

MErabaa

Adanada yaşadığını okudum.. ben yurt dışındayım ama adanalıyım ve son baharda orda evlenicem.. fakat gelinliğimi nereden kiralayacağımı pek bilmiyorum.. sen nereden aldın veya önerdiğin bir yer varmı?

Gelinliğimi Ayşem Modaevi'nde diktirmiştim, Gözde Modaevi'nde de güzel modeller var ama duvak harici aksesuarlar fiyata dahil değil orada... Benim aldığım yerde damat yaka çiçeğine kadar verdiler ekstra ödeme istemeden.

Son düzenleme:
bende gelinliğimi ayşem moda evinde diktirmiştim. çok beğenerek giydim. gerçektende detaylara kadar kendiler yapıyor. ayrıca bir ücret ödenmiyor.
bu arada çok yakışmış gelinliğin canım. mutluluklar

Evet ben de çok memnun kaldım, gören herkes de çok beğendi, bu da mutlu etti beni...
Senin gelinliğin de eminim çok güzel olmuştur, fotoğrafını ekleyebilirsen sevinirim, merak ettim doğrusu... ))

Mutluluk dileğin için de ayrıca teşekkür ederim, yuvanızdan huzur & mutluluk eksin olmasın... )

gelinliin benim gelinliğimin askılı hali. harika bir seçim.mutluluklar

gelinliğinizin modeli çok hoşmuş.sizede çok yakışmış.
mutluluğunuz daim olsun.

gelinliin benim gelinliğimin askılı hali. harika bir seçim.mutluluklar
askısız modelini denemiştim o da çok güzeldi, eminim çok yakışmıştır size... ben askılı bir gelinlik istiyordum hep, çok da severek giydim...

gelinliğinizin modeli çok hoşmuş.sizede çok yakışmış.
mutluluğunuz daim olsun.
teşekkür ederim...

gelinligin güzelmis sanada cok yakismis mutluluklar dilerim

teşekkür ederim...

Canım çok güzel gerçekten, sana da çok yakışmış.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Canım çok güzel gerçekten, sana da çok yakışmış.Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

en önemlisi, üstüne çok iyi oturmuş
mutluluklar!

çok asil, çok şık, çok güzel. size de çok yakışmış. mutluluğunuz daim olsun...

cok begendim, gercekten güzel...
mutluluklar dilerim..

Arkadaşlar güzel dilekleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim (hastaydım, biraz geç gördüm yanıtlarınızı)... Ben de çok severek ve de beğenerek giydim gelinliğimi, diken modaevi de iyi işçilik çıkardı ortaya sağolsunlar... İnşallah tüm gelinlere gönüllerindeki gelinlikleri giymek nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…