biz başladık canım zarif gelinlikte dikilio. valla çok fikrimiz yoktu ama gezdik baktık en iyisi oydu. can modaevi de iidi ama pahalı. düğün manisada bizim. trabzonda zorlu otel de tek nikah olucak. senin ki nerde çok bilemem ama olsun
teşekkür ederim. inşallah kullanılır içim yanar yoksa
bizde can modayla zarif gelinlik arasında kalmıştık. sonra bende zarif gelinlikte olsun istedim.
bakalım orda olacak nasipse.
gelinliğinin fotosunuda koy buraya haa merak ederiz biz:)
benimki aksular otelde. beşirliye giderken belki gözüne çarpmıştır. benm düğünüm olurken siz büyük ihtimalle balayında olacaksınız:)))
cok güzel güle güle giy inş a.s.
ben kınamda buna benzer bişe giymiştim abiyemin altına ona benziyo :asigim:
benim gelinlik ayakkabım daha doğrusu terliğimi sırf rahatlığım için seçmiştim kızlar:1rolleyes:.gelinliğim aşırı derecede kabarıktı zemuszemus.bende oynamayı zıplamayı çok sevdiğim içinhihoyyyt gelinliğimin altına nasıl olsa görünmeyecek diye mantar topuklu beyaz (baya topukluydu)terlik giymiştim kaydirigubbakcemile3.ama iyikide giymişim o kadar rahat ettimki anlatamam zaten hiçbir fotoda da görünmemiş gelinliğim sayesinde:lepi:. tavsiye ederim ömrümün en güzel gününü çok topuklu bir ayakkbıyla heder etmedim diye düşünüyorumalkisalkisalkis.herkese mutluluklar diliyorum Allahım herşeyi gönlünüze göre versin inşallah:Saruboceq:
ayakkabılar cok guzelmıs. güle güle mutlulukla gıy ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?