benim gelin arabam :)

ooff çok iyi fikir 2. düğünümüzde eşime süpriz yapayım biz birkez daha düğün yapıcazzz doymadık daaaa sadece arkadaşlarımız geleceği bir parti ama ben yine gelinlik giyicemmm

cok hoşşş eğer birde kır düğünü yapacksan süper olur bence yürüyerek değil faytonla gelin piste yakın yere cok farklı olur sindirella gibi :)

evet canım kır düğünü olacak... düğünüm olacağı yerde enfes bi yer.. fayton bizi girişe kadar getirecek... hihoyyyt hihoyyyt

belirtmek istiyorum bu fayton fikrini aklımıza sokan babam :sm_cool:

güzel fikir ama ,ben nedense faytona binemeyenlerdenim.
atlara acıdığımdan sanırım. büyükadada faytonlar vardır bilirsiniz. adam habire kırbaçlar. birde yazık o sıcakta hem oturanlaarı hemde faytonu çekiyor ya atlar.
ne bileyim işte ben binemiyorum. büyükadaya her gittiğimizde arkadaşlarım binerdi ben beklerdim onları. içim bir tuhaf oluyor...

12den sonra kabağa dönüşür bu kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana çok hoş bir fikir, faytonlarla aram pek iyi değildir ama içinde çok hoş görüneceğinize eminim a.sa.sa.s

evet canım kır düğünü olacak... düğünüm olacağı yerde enfes bi yer.. fayton bizi girişe kadar getirecek... hihoyyyt hihoyyyt

belirtmek istiyorum bu fayton fikrini aklımıza sokan babam :sm_cool:

inş rüya gibi bir düğün olur cnm bizde resimlerine bakarak o rüyaya ucundanda olsa katılmış oluruz :1hug:

çok güzel bende bir ara araştırmıştım. biraz tuzlu gelmişti bide buna at lazım çekmek için.. çok para tutar die vaz geçtimm.. ben otobüslemi gitsem düğüne değişik olsun :roflol::roflol::uhm:
hayırlı olsun iinşallah mutlu olursunn a.s.

süpermişşşşş!
eşimin hayali de fayton kiralamaktı ama olmadı
faytona bindiğinde fotoğrafını istiyorum mutlaka!

ayyy süper benimde hayalimdi ama ankaradan istanbula faytonla gelmek pek mümkün değildi.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…