• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Benim esimde azospermi nolur bilgili olanlar bana da yardim etsin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Linanin annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
298
160
103
31
Kizlar benim esimde azospermi hastasi bizde ogrenelis 2 ay oldu iki defa sperm testi yaptirdik ikisinde de ayni cikti ilk yaptirdigimiz hormon testinde fsh 3i cikmisti iki hafta sonra yine yaptirdik ve bu sefer fsh 51 cikti sizce fsh hormonu gittikce artar mi boyle olup da kendiliginden hamile kalan var mi bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi ?

Çok yüksek çıkmış genelde kalınmaz benim eşiminde 34 kaan aydos en fazla 4 olmalı dedi yüksek olduğu zaman vücut sperm üretmezmiş

Çok yüksek çıkmış genelde kalınmaz benim eşiminde 34 kaan aydos en fazla 4 olmalı dedi yüksek olduğu zaman vücut sperm üretmezmiş

Verilen her örnekte fsh değerinin değişik çıkabileceğini kaan bey bize de soyledi. Bizdede değişkenlik oldu. Endişe etmememizi söyledi. Fakat bu değerin düşük olması gerekiyor çocuk sahibi olamamanın en büyük faktörlerinden biri budur

Kizlar benim esimde azospermi hastasi bizde ogrenelis 2 ay oldu iki defa sperm testi yaptirdik ikisinde de ayni cikti ilk yaptirdigimiz hormon testinde fsh 3i cikmisti iki hafta sonra yine yaptirdik ve bu sefer fsh 51 cikti sizce fsh hormonu gittikce artar mi boyle olup da kendiliginden hamile kalan var mi bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi ?
Merhaba. Hamile kaldınız sanırım. Nasıl oldu? Eşim de azospermi hastası. Bilgi verir misiniz?

Back