• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Düzensiz Evim :)

EbrarinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
742
1.133
43
35
Herkes birilerinden dertli ben de kendimi size şikayet edeyim.. Çok tembelim çook.. İnsan akşam nasılsa yine yatacağım diye yatağını toplamaya üşenir mi? 1 senelik evliyim bebeğim var ama uslu bi bebek yani o bırakmıyo da yapamıyorum diyemem bir türlü kalkamıyorum yerimden.. Akşam içtiğimiz çay tepsisini odada bırakıyorum bazen ertesi gün ikiye üçe kadar orda duruyo.. Oda sürekli dağınık eşimin gelmesine yakın hızlıca topluyorum çünkü bi kaç kez dile getirdi dağınıklığı sevmediğini.. Telefon elimden düşmüyo ona bak buna bak resmen bağımlı gibiyim sonra bakıyorum yemek yapılacak etraf toplanacak saat ilerlemiş strese giriyorum.. Halbuki bi hedefim var kpssye çalışmam lazım ama daha işimi yapamıyorum kaldı ders:/ .. Evimiz tanıdıklara uzak kimse gelip gitmez çok,bazen sırf temizlik yapayım diye misafir çağırıyorum.. İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo resmen öğrenci evine çevirdim evi.. Artık kızar mısınız makara mı yaparsınız tavsiye mi verirsiniz bi yol gösterin :) iyi akşamlar herkese..

Her dagittiginiz seyi hemen toparlarsaniz böyle bir sorununuz kalmaz. Misal cay fasli bittikten sonra hemen iki dakikada makinaya koyabilirdiniz. Hem ertesi gune is sarkmaz hem duzenli olursunuz.
ben de bazen saliyorum ama kesfettigim en iyi yontem aman 5 dakika sonra yaparim dememek , dagittiginizi hemen toplarsaniz ipin ucu kacmiyor.

Kansızlık olabilir mi genelde dogumdan sonra cok duyuyorum.Birde rahatliktan olabilir.yetismesi gerekenleri bir kagida yazsaniz sonra bir bir yapsanız belki işe yarar.Cep telefonu ve tv büyük sorun bencede cok oyalıyor insani

İş erteleme derim. Bardagini tabagini hemen kaldir. Aksamdan bulasik birakma. Ortalik toplu olursa temizlik kolay olur. Camasir falan hemen as, kuruyunca hemen katla kaldir. Erteleyince birikiyor cok gozukuyor. Bir de kan ver bence, tahlil yaptir, demir, b12 veya d vitaminin dusukse de halsizlik yapar

İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo

Kusura bakma da buradan sonra :oha: dedim.. Hiç rahatsız olmuyorsan kim ne derse desin yapmazsın ki..
Aldığın şeyleri yerine koymazsan dağınıklığın hiç bitmez. Bebek kaç aylık bilmiyorum da ileride o zaten baya karıştıracak ortalığı bari sen biraz toplu ol. :KK48:

Evet bu arada demir sorunu olabilir. Ben de yorgundum test yaptırdım demir + d vitamini sorunu ortaya çıktı..

Şuan kahve içtik hemen götürüp makinaya diziyorum eşimle aynı koltuğa yatmak için yastıkları yere atıyoruz onları yatmadan yerlerine diziyorum her yemek yaptığımda ocağı fırını siliyorum yanı mecbur kim yapacak eninde sonunda ben mecbur sende yapacaksın olmaz ki böyle yatarak. Bebeğin olup böyle yatman mucize bence :anne:

Temizlik yapmak için misafir çağırmak güzel yöntemmiş:)Enerjin niye yok acaba bir sıkıntı mı var.Tahlil yaptırdın mı?

Aslında tahlile gerek yok kansız olmam muhtemel üç ay önce doğum yaptım demir hapını da kullanmadım düzenli :/ ama ondan mı bilmiyorum saçlarım da dökülüyo avuç avuç

Şuan kahve içtik hemen götürüp makinaya diziyorum eşimle aynı koltuğa yatmak için yastıkları yere atıyoruz onları yatmadan yerlerine diziyorum her yemek yaptığımda ocağı fırını siliyorum yanı mecbur kim yapacak eninde sonunda ben mecbur sende yapacaksın olmaz ki böyle yatarak. Bebeğin olup böyle yatman mucize bence :anne:

İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo

Kusura bakma da buradan sonra :oha: dedim.. Hiç rahatsız olmuyorsan kim ne derse desin yapmazsın ki..
Aldığın şeyleri yerine koymazsan dağınıklığın hiç bitmez. Bebek kaç aylık bilmiyorum da ileride o zaten baya karıştıracak ortalığı bari sen biraz toplu ol. :KK48:
evet ya benim karnım top gibi doğuma iki hafta kaldı asla viledayı kirli kovada bırakmam anında o su dökülür paspas makineye atılır

Bende öyleydim..:KK70: sonra sonra toplamaya başladım.. temiz olmaya çabaladım.. isteyince oluyor.. :temizlik: tahlil yaptırın vitamin, kansızlık... birde tansiyon ölçtürün, şekerinize baktırın.... bunlarda insanı halsiz veya isteksiz bırakıyor..

Aslında tahlile gerek yok kansız olmam muhtemel üç ay önce doğum yaptım demir hapını da kullanmadım düzenli :/ ama ondan mı bilmiyorum saçlarım da dökülüyo avuç avuç

Hemen bir tahlil yaptır o zaman.Saçlar da dökülüyorsa var bir sıkıntı.Önemli bişey değildir ama ilaç verir kendine gelirsin.

Back
X