• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim durumumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun ?

h4z4l

Yaraları Allah sarar
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
155
51
48
35
Merhaba arkadaşlar, iki ay önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum ve bu ay bebek düşünüyoruz. Olası hamile kalma günlerini değerlendirdik ve bugün adetimin 20. Günü.12 si ve 18 i hamile kalma olasılığı yüksek günlerimdi( takvim takibiyle)ve ben bugün kanıma baktırdım progesteron 6.68 di. Kasığımdada sancım vardı bi de beta hcg baktırayım dedim o da 0.13 çıktı. Değerleri bu şekilde olup sonradan adetine yakın hamile kalan arkadaş var mı acaba ?

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak biri

Yumurtlama ile bir sondaki regl dönemi arasında geçen süre 14 gündür ve bu sabittir. Eğer 7 ekimde regl olacaksanız yumurtlama gününüz de 23 eylüldür. Eğer 12-18 eylül arası yumurtlama olduğundan eminseniz regl gününüz 7 ekim değil muhtemelen 1 ekim falan. Dolayısıyla eğer şüpheleriniz varsa 30 veya 31 eylülde tekrar kanda baktırmanız gerekiyor. Eğer 7 ekimde olacağınızı düşünüyorsanız da bHcg'ye baktırmak için çok erken. Adet gecikmesini bekleyin.

Yumurtlama ile bir sondaki regl dönemi arasında geçen süre 14 gündür ve bu sabittir. Eğer 7 ekimde regl olacaksanız yumurtlama gününüz de 23 eylüldür. Eğer 12-18 eylül arası yumurtlama olduğundan eminseniz regl gününüz 7 ekim değil muhtemelen 1 ekim falan. Dolayısıyla eğer şüpheleriniz varsa 30 veya 31 eylülde tekrar kanda baktırmanız gerekiyor. Eğer 7 ekimde olacağınızı düşünüyorsanız da bHcg'ye baktırmak için çok erken. Adet gecikmesini bekleyin.
Ya çok pardon yanlış yazmışım 12-18 i hamilelik için gebeliğin düşük ihtimalli günleriydi, 18-24 ü arası yumurtlama ihtimali olan günlerimdi. Yani beklenen adet tarihi 7 ekim. Beta hcg düşük ya şu an aslında normal öyle mi belki daha döllenmedi bile yumurta ya da döllendi ama rahime yerleşmedi o yüzden betahcg de değer artışı olmamış oluyor öyle mi

Ya çok pardon yanlış yazmışım 12-18 i hamilelik için gebeliğin düşük ihtimalli günleriydi, 18-24 ü arası yumurtlama ihtimali olan günlerimdi. Yani beklenen adet tarihi 7 ekim. Beta hcg düşük ya şu an aslında normal öyle mi belki daha döllenmedi bile yumurta ya da döllendi ama rahime yerleşmedi o yüzden betahcg de değer artışı olmamış oluyor öyle mi
7 ekim için bHcg testi yapmak doğru değil şimdilik. 5 veya 6 ekim gibi yapabilirsiniz en erken o da. Daha önceden yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Tamam ozaman teşekkür ediyorum msjıma cvp verdiğiniz için

Back