Benim düğünüm

Bende çok merak ettim sanırım kırmızı elbise nişan elbisen ( ya da kına mı?) ama resimde neden eşin süeteri çıkarmadı?

kırmızı elbise nişan elbisesi ama ben kınada giydim çünkü nişan yapmadık biz sadece sözümüz olmuştu nişanlık aklımda kalmasın diye kınada giydim eşimin süeterine gelince kına köyde oldu kuaföre geç gittiğim için köye geç kaldık fotoraflarda çok aceleye geldi arabada kalmıştı çeketi vaktimiz olmadığı için bide telaştan düşünememekten olsa gerek süeterini çıkartmadan çekindik resimleri

tatlım çok güzel olmuşsun Allah mutluluğunuzu daim etsin.. opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım çok tatlı olmuşsun eşinle çok yakışmışsınız Allah mesut etsin hep böyle gülün inşallah

canımmm kına elbisene de gelinliğine de bayıldım zaten güzele her şey yakışır zemuszemus allah mutluluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan gelinliğinin askıları taşlardan mı oluşuyor?

canımmm kına elbisene de gelinliğine de bayıldım zaten güzele her şey yakışır zemuszemus allah mutluluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan gelinliğinin askıları taşlardan mı oluşuyor?

teşekkürler evet gelinliğimin askıları taştan düğün günü diktiler askıları kaydirigubbakcemile3

herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim allah tüm bekarlara sevdiği kişi ile mutlu bir evlilik nasib etsin inşallah evlilerin mutluluğunu daim etsin aralarında aşk hiç bitmesin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…