Benim düğünüm

acelede olsa gelinligini güzel secmissin..... kirmizi kabarik elbise muhtesem bayildim....
allah mutlu etsin

bende çok beğendim canım Allah mesut etsin yalnız sölemeden edemicem ne olur kırılma bana olurmu nişanda eşin neden süeterini çıkarmamış bari resimlerde çeketini kullansaydı yada gömlekle kalsaydı estetiği bozmuş biraz ama gelinline nişanlına bayıldım çok güzel olmuşun çokta yakışmışınız eşinle Allah ayırmasın inşallah...

mutlulklar canım..Allah mutluluğunuzu daim etsn..darısı bekarların başına inş. :asigim:

Allah mesut etsin canım. Çok şık olmuşsun. Maşallah..

Bende çok merak ettim sanırım kırmızı elbise nişan elbisen ( ya da kına mı?) ama resimde neden eşin süeteri çıkarmadı?

Allah mutlu mesut etsin.Hayırlı uğurlu olsun.Huzurunuz her daim artsın.Ayrıca çok hoş olmuşsun

mutluluklar diliyorum, ayrica kirmizi elbiseyi cok begendim, nisanlik mi veya kina gecesinde giydigin abiyemi bilemiyorum, ama cok hos tam bir ispanyol havasi var elbisede :)/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…