transferin bugün 7.günü.umarım yerleşme kanamasıdır ama hiç sanmıyorum ya bana sonuç negatif çıkacak gibi geliyo.düne kadar hiçbirşeyim yoktu ya.ne oldu bilmiyorum.
kuzi senin adet tarihin ne zamandı?o kanama adet tarihindemi gelmişti?
benimde yarın 8.günüm.ama benim pembe falan değil ya bildiğin kan rengi.sadece koyu yapışık bişey.sanki içimdeki pislikler çıkıyo gibi.bide ara ara kasıklarım ağrıyo adet sancısı resmen.bide benim 1 saat falan sürmedi.dün gece geldi bikere bide bu akşam geldi bikere öyle devamlı değil ara ara geliyo.bi kahverengi oluyo bi kan rengi.kesilmiyo bide.kesilse en azından yerleşme kanaması diycem ama öyle değil.
tamam canım sağol.bu bi kesilse yada leke şeklinde olsa bende ümitlenicemde öyle olmuyo işte.bu resmen katı yapışık kan rengi bişey.yarın değilde öbür gün sabah yaparım bi idrar testi artık.yarında kanama durmazsa kesin sonuç negatiftir gerçi ozaman kan testini beklerim idrara gerek yok.
:::::Hamiş arkadaşlar::::
keseyi görmek için ultrasonla alttanmı bakıyolar yoksa karındanmı, karından bakıyolarsa idrara sıkışık olmak gerekiyomu:sm_confused:
kuzicim malesef kanamam kesilmedi.Kendi kadın doğum doktorumu aradım normal değil dedi.büyük ihtimal tutmamış.o yüzden yarın için hiç bi ümidim kalmadı.yaptırmak bile istemiyorum ama mecburum.
Canım artık uzun bir süre alttan muayene yok sana ,hep karından bakılacak;tabii doktorunun tercihi farklı olmazsa.Kese daha minicik olduğu için bayaa sıkışık olman lazım.Ne kadar sıkışırsan o kadar net görünür bebişin.Bazen kalp atışını duyamadıkları zaman falan da jinekolojik muayeneyi tercih ediyorlar.İnşallah herşeyin yolunda olacak.:1hug:
kuzicim bende seninle sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum...
kuzicim malesef kanamam kesilmedi.Kendi kadın doğum doktorumu aradım normal değil dedi.büyük ihtimal tutmamış.o yüzden yarın için hiç bi ümidim kalmadı.yaptırmak bile istemiyorum ama mecburum.
adete pek benzemiyo ama yoğun işte sadece ağrım yok.
ama zaten böyle kanamalarda tutmuyomuş.
senin güzel haberlerini bekliyorum umarım çifter çifter tutmuştur.
he bide sana şunu soracaktım.sen ilk denemeyle ikincisi arasında zaman bıraktınmı?ne kadar ara verdin?ben bi süre ara vermeyi düşünüyorumda.
iyi bende 3-4 ay ara vermeyi düşünüyorum zaten.
internete çok sık giremesemde okurum senin güzel haberlerini arada bir.
kendine ve bebişine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?