Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ınsanlah sorunsuz bır hamılelık yasarsın ve bebısını sag salım kucagına alırsın
hayırlı olsun arkadaşım umarım hamileliğin iyi geçer
canım bende ikiz hatta üçüz :) değerin oldukça yüksek, endişeler hiç bitmiyor ama yeterki iyi olsun bebişlerimiz sıkıntılara değer...
Allaaaaaaahhh kesin ikiz ya da üçüz geliyor.Canım çoook sevindim.Sağlıkla kucağına alırsın innşaalllah.
CANIM COOOOOOK SEVİNDİM ALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSIN DARISI BASIMIZA INSALLAHGördümkiiiiii kutlamalar ben gelmeden başlamışş, hadi halaya burdan devam:teytey::teytey::teytey::dance:
Canım kaktüsümün söylediği gibi hamişimmm dostlar, benim dondurulmuşlarımda başardı çok şükür:dance:
benden dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen bütün dostlarımdan Allah razı olsun canlarım benim, sizleri çok seviyorum, sizin çokkk payınız var bu pozitif sonuçta
Değerim "1331" kızlar nasıl iyimi söyleyin, ben nekadarlık hamiş olduğumu hesaplayamadığım için değer normalmi yüksekmi anlayamadım, transferden sonraki
12.günüm ama embriyolarım 5.gün embriyosuydu transfer yapıldığında, yani iki haftalık dersek baya yüksek oluyo dimi
doktorum gayet iyi dedi, ikiz olabilirmi dedim onu net söyleyemem ultrasonda belli olur dedi, aman hayırlısı olsun yeterki önemli değil ama çokk merak ediyorum,
Saranur, Diamond, Darkınlıfe, Gülseren ve diğer arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla hamiş kalınca dertler bitmiyo, yok kese görünecek, yok kalp atışı duyulacak, yok üç aylık tehlikeli dönem atlatılacak yani benim asıl işim yeni başlıyo sanırım hayırlısı bakalım birbirimizin desteğiyle bunlarıda atlatıcaz inşallahhhh :hooray:
ay hadi bakalim gozun aydin arkadasim tebrik ediyorum
belki de cogul gebelik olur
allah yardimcin olsun allah kolay bi hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah
canımmm kuzimmmm başlığın hayırlı olsun....canımm Allah tamamına erdirir inşallah...
valla sen gelmeden ben müjdeyi verdim ama kızlar çatlamış meraktan bende girmiş bulundum....söz benim haberimide sen verirsin inşallah....