Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim dogum hikayem
- Konu Sahibi Ruzgarim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Saolun kizlar cok sukur bebeklerimden bri simdi evde okadar minikki kizlar ona aldigim kiyafetlerin icinde kayboldu.Hele besigin icinde once bir ariyosuz nerde bu oglan diye.Kardesi bir gelsin ayni besikte yatiricam onlari ilk birkac ay.
ne güzel bi mutlulukturr...senağlama
ne güzel bebişin yanında artıkkk
ahhhh ahhhh bizde görsek şu günleri rüzgarımm...:1rolleyes:
allah diğer bebeğinide tez zamanda kavuştursun...a.s.
ay ben daha yeni gördüm körmüyüm ne:roflol:rüzgarım gözün aydın ay okuyunca tüylerim kalktı valla
canım bugün sende var bi haller :teselli::teselli::teselli:aklın nerde bakemklava:klava:klava:
canım bugün sende var bi haller :teselli::teselli::teselli:aklın nerde bakemklava:klava:klava:
iki gündür evde yoktum dün gece geldik ondan sanırım :)
hayirli olsun canim .. yavrunun resmini koyda görelim bizde amaa hih?
Eklemeye calistim ama beceremedim siz nasil yapiyorsunuz?
- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
ilk gecemiz cok iyi gecti biimki calsr saat gibi her 3 saatte bir uyandip yemegini yedi daha bibironu tam bitirimeden uyuya kaliyor.Hastenede 3 saatte bir veriyorlardi ordan alismis bakalim digeride ayni olucakmi eve gelince eger boyle devam ederse seney bir tanede daha dogurucam hehehehe
canım bebekler nasıllar ıyılerdır İNSALLAH..nasıl kolay bakılıyor mu?ele gelıyorlar mı?ek mama kullanıyormusun? kacıncı gun sunnet ettırdın bebegı merak ettım bende dusunuyorum hemen olmasını.....RABBIM sana ve esıne bagıslasın yavrularını......
benımde yarın kontrolum var hayırlı haberlerle donerım İNSALLAH sanırım sezeryan tarıhım bellı olacak....bıras korku ..... bıras heyecann.....karısık duygular ıcındeyım...ALLAH yardımcımız olsun..
kendıne ıyı bakk......kal saglıcakla....
benımde yarın kontrolum var hayırlı haberlerle donerım İNSALLAH sanırım sezeryan tarıhım bellı olacak....bıras korku ..... bıras heyecann.....karısık duygular ıcındeyım...ALLAH yardımcımız olsun..
kendıne ıyı bakk......kal saglıcakla....