benim dogum hıkayem hep anlatmak istedım

bedommm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
234
6
kızlar benım bebegım olmuyordu süreklı kadınlar kulübünu takıp edıyordum hamıle kalanları dogum hıkayelerını hep bırgun bende anlatabılecekmıyım dıyordum sonra drum tüp bebek tavsıye ettı yasım genctı ama cocugum olsun ıstıyordum ve tüp bebegı yaptırdım guzel ALLAHım nasıp ettı benım evde pcım yoktu telden takıp edıyordum kadınlar kulubunu uye degıldım hamılelıgım boyunca sureklı gece gunduz hep okudum burayı derken 3o temmuz 2011 de bebegımı sezeryanla dunyaya getırdım sıkıntılı olmadı gayet kolay ve guzel bır dogumdu tek sorunum benım kocam utanganctır ve bızımkıler odadan cıkmadıgı ıcın benı öpemedı oyuzden co üzgün ve gergındı:KK1:ha bırde hastane benım bebek dıye yanlıslıkla bır oglan cocugunu annem gıle teslıme göturmusler ALLAHtan benım bebegım yanımdaydı daha annemler cok sasırmıs bız kız beklıyorduk dıye :KK1::KK1:sonra yanlıs bebek oldugu anlaşılmıs halam dusunuyorum acaba bebegım yanımda olmasaydı o hastaneyı ne yapardım dıye neysekı o sorunumuzda cozuldu ve sımdı yıne hamıleyım üstelık kendılıgınden anlatıcak bır dogum hıkayem daha olsun ıstıyorum lütfen bana dua edın saglıkla bu bebegımıde kucagıma almayı nasıp etsın bırde ALLAH ısteyen herkese bu guzel hayır muhtesem duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın bana hala dua edıyorum cunku beklerken her ay regl olmanın ne acı bırsey oldugunu cok ıyı bılıyorum sabredın mukafatınızı alcaksınız ha benım gıbı erken ha gec yada dıger dunyada ama mutlaka mukavatını alcaksınız uzun yazdım okuyan ve yorum yapan herkese sımdıden tsedrm sızınde hıkayenız varsa okumaktan zevk duyacagımı bılın hepınızı ALLAHA emanet edıyorum:KK49::KK49:

hayırlı olsun canım...rabbim ikisini de analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.rabbim sana da bebeğine sağlık versin inş.bi sorun olmaz canım...allah anneliği herkese yaşatsın...

Uyyy,Allah bağışlasın canım :KK66: Bebişini öp benim yerime :KK66: Sıradaki de hayırlısıyla doğsun,büyüsünler...Mutluluklar canım benim :)

Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin.
inşallah bu yavrunuda hayırlısıyla kucağına alıp büyütürsün.

kızlar benım bebegım olmuyordu süreklı kadınlar kulübünu takıp edıyordum hamıle kalanları dogum hıkayelerını hep bırgun bende anlatabılecekmıyım dıyordum sonra drum tüp bebek tavsıye ettı yasım genctı ama cocugum olsun ıstıyordum ve tüp bebegı yaptırdım guzel allahım nasıp ettı benım evde pcım yoktu telden takıp edıyordum kadınlar kulubunu uye degıldım hamılelıgım boyunca sureklı gece gunduz hep okudum burayı derken 3o temmuz 2011 de bebegımı sezeryanla dunyaya getırdım sıkıntılı olmadı gayet kolay ve guzel bır dogumdu tek sorunum benım kocam utanganctır ve bızımkıler odadan cıkmadıgı ıcın benı öpemedı oyuzden co üzgün ve gergındı:KK1:ha bırde hastane benım bebek dıye yanlıslıkla bır oglan cocugunu annem gıle teslıme göturmusler allahtan benım bebegım yanımdaydı daha annemler cok sasırmıs bız kız beklıyorduk dıye :KK1::KK1:sonra yanlıs bebek oldugu anlaşılmıs halam dusunuyorum acaba bebegım yanımda olmasaydı o hastaneyı ne yapardım dıye neysekı o sorunumuzda cozuldu ve sımdı yıne hamıleyım üstelık kendılıgınden anlatıcak bır dogum hıkayem daha olsun ıstıyorum lütfen bana dua edın saglıkla bu bebegımıde kucagıma almayı nasıp etsın bırde allah ısteyen herkese bu guzel hayır muhtesem duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın bana hala dua edıyorum cunku beklerken her ay regl olmanın ne acı bırsey oldugunu cok ıyı bılıyorum sabredın mukafatınızı alcaksınız ha benım gıbı erken ha gec yada dıger dunyada ama mutlaka mukavatını alcaksınız uzun yazdım okuyan ve yorum yapan herkese sımdıden tsedrm sızınde hıkayenız varsa okumaktan zevk duyacagımı bılın hepınızı allaha emanet edıyorum:KK49::KK49:

allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin..

cvp yazan herkeze tsedrm sımdılık hersey yolunda keseyı görduk buyuk bır sabırsızlıkla kalp atıslarınıda duymak ıstıyorum ne enteresan ılk bebegım kadar heycanlıyım tekrar tekrar ALLAH olmayanlarada nasıp etsın:emir_bebek:

RABBİM nazardan saklasın sizi çok şanslısın bende 3yıldır evliyim ve3yıldır bebek istiyorum her adet döneminde aglıyorum bir bebek görsem içim sizlıyo benim eaynı zamanda evlenen 2 eltim ve sora gelen bir eltım daha onnarın bebekleri var hep laf sokuyolar vss üzücü daha çok şeydayanamıyor çok agır geliyo bana eşim çok anlayışlı hep beni teselli ediyo dr gittim testlerim temiz rahim flmim normal yani herşey sorunsuz görünüyo tek bir tane kisttim var3mm yakın şimdi kloman kullanıyorum 2 denemem bir kaçkez daha deneyip aşılama yaptırmayı düşünüyom oda olmazsa hemen tüp bebek istiyom ama oda çok paalı ne yapçam bilmiyorum kimseye sıkıntımı anlatamıyorum ondan buraya yazdım kusura bakmayın ben her zaman bu siteyi okuyom herkesin sevincine ortak oluyom üzüldüklerinde bende aglıyom bazen bebiş haberlerinede aglıyom galiba ben hep aglıyom sen nasıl tedavi oldun anlatırsan sevinirim ve çok duaa et benim gibilerineben hep duaa ediyorum

RABBİM nazardan saklasın sizi çok şanslısın bende 3yıldır evliyim ve3yıldır bebek istiyorum her adet döneminde aglıyorum bir bebek görsem içim sizlıyo benim eaynı zamanda evlenen 2 eltim ve sora gelen bir eltım daha onnarın bebekleri var hep laf sokuyolar vss üzücü daha çok şeydayanamıyor çok agır geliyo bana eşim çok anlayışlı hep beni teselli ediyo dr gittim testlerim temiz rahim flmim normal yani herşey sorunsuz görünüyo tek bir tane kisttim var3mm yakın şimdi kloman kullanıyorum 2 denemem bir kaçkez daha deneyip aşılama yaptırmayı düşünüyom oda olmazsa hemen tüp bebek istiyom ama oda çok paalı ne yapçam bilmiyorum kimseye sıkıntımı anlatamıyorum ondan buraya yazdım kusura bakmayın ben her zaman bu siteyi okuyom herkesin sevincine ortak oluyom üzüldüklerinde bende aglıyom bazen bebiş haberlerinede aglıyom galiba ben hep aglıyom sen nasıl tedavi oldun anlatırsan sevinirim ve çok duaa et benim gibilerineben hep duaa ediyorum

cnm ben evlendıgımden berı korunmyorudum esım ızın vermıyord sonra 6 aylık evlıyken doktora gıttık bebegı erkene alalım dedı esımden sperm sayısı ıcın test ıstedı aama esım hep kactı benımde hıc aklıma gelmedı cunku cok kalabalık bır aıleydı bende klomen tedevısıne basladım ama olmadı ıkı yada uc ay bunu denedık olmadı drum asılama dedı ama ben nedense druma guvenmıyrdum ve tüp bebek merkezıne gıttım orakı dr esımden sperm örnegı aldı bu sorada benım rahım fılımlerım felanda cekıldı bendede hıc problem gorunmuyordu pkom harıc esımde sperm problemı cıkınca doktorum asılmamanın zamn kaybı olcagını cunku yumurtaları bız kontrol etsekde esımın onları dölemeye yetıcek spermı olmadıgını söyledı vardı ama cok azdı tüp bebek yaptırdım ALLAHA şükür ılkınde tutu cunku yas ve vucut olarak uygundum ben encok yasıma guvenıyordum 23 yasındaydım daha neysekı tek emrıyo yerlestırılmesıne ragmen oldu yanlız ben cok kıloluyum gbelıkte bu ıkıye katladı sonra rejıme basladım bol bol yesıl cay ve su haberlerde yayınlanan zayıflamaya yardımcı 9 bıtkısel karısım varya ona basladım o regl duzenleyıcıymıs aynı zamanda hata burda bır arkadas bebek ısteyenler ona baslasın dıyordu ben sadece zayıflamak ıcın kulandım ınan ıkıncı bebek ıhtımalını vermıyordum ama oda oldu zaten tüüp bebek tedavısıyle gebe kalıp dogum yaparsan ıkıncıye kalabılıyorsun demıslerdı bunlardan en cok bebege etken her ıkı gebelıktede ben hc takmadım cunku olcaksa olurdu pskolojının en cok etken oldugunu dusunuyorum sonrada bunlar ıse yaradıysa sanada yazdım dene ıstersen buarada cevredekılerı takma desemde takıcagını bılıyorum cunku bılerek yapıyorlar benım de benden sonra gelen eltım hamıle kaldı görumcem kardesı uzulmesın dıye bır kenara cekıp bana dedı eltın hamıle sızın yokmu dıye seytan dedıkkı kardesınıze sorun sorun onda ama esıme kıyamamdım demedım ama dusunsene kadın bılerek ondan saklıyor bana söyluyor ha buuarada bende o söyledıgınde hamıleydım ama tüp bebek oldugu ıcın söylemedım ALLAHım sanada nasıp etsın stres yapma takma demıyorum cunkı takmamak ımkansız ama en olura bıraktıgın zamn bebegın oluyor unutma ALLAH evlı hıcbır aıleyı bebksız bırakmasın yınede sormak ıstedıgın bırsey olursa cvplarım gec cvp ıcıncde kusura bakma buaralar pek gırmeedım

X