- 5 Şubat 2012
- 234
- 6
kızlar benım bebegım olmuyordu süreklı kadınlar kulübünu takıp edıyordum hamıle kalanları dogum hıkayelerını hep bırgun bende anlatabılecekmıyım dıyordum sonra drum tüp bebek tavsıye ettı yasım genctı ama cocugum olsun ıstıyordum ve tüp bebegı yaptırdım guzel ALLAHım nasıp ettı benım evde pcım yoktu telden takıp edıyordum kadınlar kulubunu uye degıldım hamılelıgım boyunca sureklı gece gunduz hep okudum burayı derken 3o temmuz 2011 de bebegımı sezeryanla dunyaya getırdım sıkıntılı olmadı gayet kolay ve guzel bır dogumdu tek sorunum benım kocam utanganctır ve bızımkıler odadan cıkmadıgı ıcın benı öpemedı oyuzden co üzgün ve gergındıha bırde hastane benım bebek dıye yanlıslıkla bır oglan cocugunu annem gıle teslıme göturmusler ALLAHtan benım bebegım yanımdaydı daha annemler cok sasırmıs bız kız beklıyorduk dıye sonra yanlıs bebek oldugu anlaşılmıs halam dusunuyorum acaba bebegım yanımda olmasaydı o hastaneyı ne yapardım dıye neysekı o sorunumuzda cozuldu ve sımdı yıne hamıleyım üstelık kendılıgınden anlatıcak bır dogum hıkayem daha olsun ıstıyorum lütfen bana dua edın saglıkla bu bebegımıde kucagıma almayı nasıp etsın bırde ALLAH ısteyen herkese bu guzel hayır muhtesem duyguyu yasamayı nasıp etsın ınanın bana hala dua edıyorum cunku beklerken her ay regl olmanın ne acı bırsey oldugunu cok ıyı bılıyorum sabredın mukafatınızı alcaksınız ha benım gıbı erken ha gec yada dıger dunyada ama mutlaka mukavatını alcaksınız uzun yazdım okuyan ve yorum yapan herkese sımdıden tsedrm sızınde hıkayenız varsa okumaktan zevk duyacagımı bılın hepınızı ALLAHA emanet edıyorum