Kızlar ben kendi diyet listemi kendim yaptım. günde her yediğimi kağıda yazdım. Bir haftada yaklaşık 2- 2,5 gibi bir kilo verdim. 58,5 dum 56 düştüm işte. isteyenler yapabilir :) sadece protein olarak tavuk yedim hergün çok az o kadar. İŞte Listem :
1.Gün :sabah= 1 kibrit kutusu kadar peynir ( boyutunu merak edenler için. farketmez gerçi )+ 1 Dilim tuzsuz kızarmış ekmek ( hazır satılanlar varya Eti 'nin kızarmış ekmekleri onlardan yedim. )+Şekersiz çay+ Salata(içine az haşlanmış tavuk attım.)
Öğlen=Salata(Tavuklu)+ 1prosiyon eti form kraker+ 1Karışık çay ( bitki çaylarından)
Akşam=1 kase yoğurt( içine az limon sıktım)+ 1 porsiyon kıymalı karnıyarık+ az makarna (sossuz) (2 LİTRE SU)
2.Gün :Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+2 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil çay
Öğlen=Izgara tavuk (2 küçük parça) (150-200 gram ancadır)+ Karşık çay
Ara= 1tane salatalık + yarım milföy
Akşam= Fırında tavuk ( 2 küçük parça) +1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek) (2.5 LİTRE SU)
3.Gün:Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil çay
Öğlen=2 küçük parça ızgara tavuk (150-200 gram)+Yoğurt (limonlu)
Ara=Karışık çay.
Akşam=Izgara tavuk(200 gram ancadır) ''kızlar cidden az yedim
'' (2 LİTRE SU)
4.Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm ( normal peyniri çatalla ezerek sürdüm)+3 dilim domates+Yeşil çay
Öğlen=2 küçük parça ızgara tavuk
Ara=Yoğurt (limonlu)+ Karışık çay
Akşam =1 tane eti form lüfli limonlı pisküvi+ 1 küçüktabak tuzsuz haşlanmış makarna(2,5 LÜTRE SU)
5. Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm + 3 dilim dometes +Yeşil çay
Ara =yoğurt(Lİmonlu)+Karışık çay
Öğlen=Bol yumurtalı menemen (1 küçük tabak)
Akşam:1 kase çorba (2,5 LİTRE SU)
6.Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne 1dilim dometes+ yeşil çay
ÖğLEN=2 küçük parça ızgara tavuk
Ara= yoğurt(limonlu)+karışık çay.
Akşam= 2 orta boy elma(2,5 LİTRE SU)
7. Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm +yeşil çay+ 1 tane salatalık
Öğlen=2 KÜÇÜK PARÇA IZGARA TAVUK+karışık çay.
Ara:1 orta boy elma
Akşam: Tavuklu bulgur pilavı( küçük tabakda )(2 LİTRE SU)
1.Gün :sabah= 1 kibrit kutusu kadar peynir ( boyutunu merak edenler için. farketmez gerçi )+ 1 Dilim tuzsuz kızarmış ekmek ( hazır satılanlar varya Eti 'nin kızarmış ekmekleri onlardan yedim. )+Şekersiz çay+ Salata(içine az haşlanmış tavuk attım.)
Öğlen=Salata(Tavuklu)+ 1prosiyon eti form kraker+ 1Karışık çay ( bitki çaylarından)
Akşam=1 kase yoğurt( içine az limon sıktım)+ 1 porsiyon kıymalı karnıyarık+ az makarna (sossuz) (2 LİTRE SU)
2.Gün :Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+2 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil çay
Öğlen=Izgara tavuk (2 küçük parça) (150-200 gram ancadır)+ Karşık çay
Ara= 1tane salatalık + yarım milföy
Akşam= Fırında tavuk ( 2 küçük parça) +1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek) (2.5 LİTRE SU)
3.Gün:Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil çay
Öğlen=2 küçük parça ızgara tavuk (150-200 gram)+Yoğurt (limonlu)
Ara=Karışık çay.
Akşam=Izgara tavuk(200 gram ancadır) ''kızlar cidden az yedim

4.Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm ( normal peyniri çatalla ezerek sürdüm)+3 dilim domates+Yeşil çay
Öğlen=2 küçük parça ızgara tavuk
Ara=Yoğurt (limonlu)+ Karışık çay
Akşam =1 tane eti form lüfli limonlı pisküvi+ 1 küçüktabak tuzsuz haşlanmış makarna(2,5 LÜTRE SU)
5. Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm + 3 dilim dometes +Yeşil çay
Ara =yoğurt(Lİmonlu)+Karışık çay
Öğlen=Bol yumurtalı menemen (1 küçük tabak)
Akşam:1 kase çorba (2,5 LİTRE SU)
6.Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne 1dilim dometes+ yeşil çay
ÖğLEN=2 küçük parça ızgara tavuk
Ara= yoğurt(limonlu)+karışık çay.
Akşam= 2 orta boy elma(2,5 LİTRE SU)
7. Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm +yeşil çay+ 1 tane salatalık
Öğlen=2 KÜÇÜK PARÇA IZGARA TAVUK+karışık çay.
Ara:1 orta boy elma
Akşam: Tavuklu bulgur pilavı( küçük tabakda )(2 LİTRE SU)