Ben bu diyeti henüz 2 gündür uyguluyorum ancak belki metobolizma hızıma da bağlı olarak, 1 kilo verdim ve sizinle de paylaşmak istiyorum.
Sabah:
Kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su.
1 bardak yeşil çay ve 2-3 adet kuru kayısı.
10 dk sonra:
1 adet yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim az yağlı peynir
1-2 dilim kaşar peyniri
Şekersiz çay.
Ara öğün: 1 adet meyve
Öğle:
Bir kase çorba, 4-5 kaşık sebze yemeği, 1-2 dilim kepek ekmeği, 1 çay bardağı denli ayran.
Ara öğün:
Bir kase yoğurt, bir meyve. ( Benim gibi şekersiz yoğurt sevmiyorsanız meyveyi yoğurda dilimleyip yiyebilirsiniz) Eğer benim gibi şeker, çikolata hastasıysanız bir parça çikolata.
Akşam (Kesinlikle saat 19:00 dan önce)
Bir kase çorba
4-5 kaşık sebze yemeği ya da 2 yumurta büyüklüğünde et.
Bir dilim ekmek.
Bir çay bardağı denli ayran.
Yatmadan evvel:
Bir portakal, bir bardak ılık süt.
Gün boyunca en az 2 litre su içiyorum ve günde yarım saat spor yapıyorum. Bu arada, bu benim boyuma ve kiloma oranla miktarını ayarladığım bir diyet listesi. Ben 1.80 boyundayım ve 93 kiloyum. Ayrıca, yine benim gibi tatlı bağımlısıysanız, başlangıca özgü olarak bir kase yoğurdun içine dilimlenmiş bir muz, biraz badem ve bir tatlı kaşığı bal koyarak karıştırıp, afiyetle yiyebilirsiniz
Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum
Sabah:
Kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su.
1 bardak yeşil çay ve 2-3 adet kuru kayısı.
10 dk sonra:
1 adet yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim az yağlı peynir
1-2 dilim kaşar peyniri
Şekersiz çay.
Ara öğün: 1 adet meyve
Öğle:
Bir kase çorba, 4-5 kaşık sebze yemeği, 1-2 dilim kepek ekmeği, 1 çay bardağı denli ayran.
Ara öğün:
Bir kase yoğurt, bir meyve. ( Benim gibi şekersiz yoğurt sevmiyorsanız meyveyi yoğurda dilimleyip yiyebilirsiniz) Eğer benim gibi şeker, çikolata hastasıysanız bir parça çikolata.
Akşam (Kesinlikle saat 19:00 dan önce)
Bir kase çorba
4-5 kaşık sebze yemeği ya da 2 yumurta büyüklüğünde et.
Bir dilim ekmek.
Bir çay bardağı denli ayran.
Yatmadan evvel:
Bir portakal, bir bardak ılık süt.
Gün boyunca en az 2 litre su içiyorum ve günde yarım saat spor yapıyorum. Bu arada, bu benim boyuma ve kiloma oranla miktarını ayarladığım bir diyet listesi. Ben 1.80 boyundayım ve 93 kiloyum. Ayrıca, yine benim gibi tatlı bağımlısıysanız, başlangıca özgü olarak bir kase yoğurdun içine dilimlenmiş bir muz, biraz badem ve bir tatlı kaşığı bal koyarak karıştırıp, afiyetle yiyebilirsiniz
Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum
Son düzenleme: