- Konu Sahibi handeyavas
-
erkeklerin beyni başka yerlerinde olduğu için sizin hayallerinizden anlamazlar.ee bol bol yatak odası fantaziniz varsa sizi acaip can kulağıyla dinleyebilirler ama yataktan çıkana kadar.
siz yani biz kadınlar ormandan kaçmışları idare etmeye çalışan terbiye etmeye çalışan bazen bunu becerebilen çok güçlükadınlarız aslında..
canım benim sen şanslı azınlık içindesin o zaman. demekki senin eşinin ailesi insan gibi insanlar ve insan gibi yaşamayı bilen insanlar. ama istisnalar kaideyi bozmaz canım. şu foruma girdiğimden beri ara sıra buraya girip bakıyorum kadınlar neler yazıyorlar hiç okumadınmı. yazık değilmi bu kadınlara başkası kendi egosunu tatmin edecek diye bir anne baba evladına bu kadar eziyet yapılırmı.ben asla katılmıyorum görüşlerine şu hariç;
kendinizi ezdirmeyin....
tamam haklısın ezdirmemeli sonra bşa çıkıyolar ama şuda varki herkes bir olacak diye bişey yok.....
ben ne eşim nede kayınvalidem+ görümcem+ eltim için bunları söyleyemem ve söyletmem....
buda biraz karşılıklı oluyor sanırım.....
çevremdeki çoğu kadından aynı şeyi duyuyorum. yani eşlerinin kendilerini sadece yatak odasında dinlediklerini?? tabi hepimiz kaynana grümce elti adayıyız ama siz gerçekten burada yazılanları hiçmi okumuyorsunuz çevrenize hiç mi bakmıyorsunuz. tepkim size değil. ben sadece genç kızlara yeni evlenenlere bir bilgi akışını sunmak istedim. kirli bir bilgi ama gerçek.Okurken bunaldım resmen. 19 yıllık evliyim, kötülüğe kötülükle cevap vermedim ve Allahıma şükür şu anda huzurum yerinde. Burada da her zaman söylediğim gibi, kötülüğe kötülükle cevap vermeyin.
Sıraladığınız tüm olumsuzluklar her zaman olacak değil, bu tür insanlarda var ama hepsini aynı katagoriye koymak yanlıştır.
Özellikle erkeklerin sadece yatakodası fantazilerinde laf dinlediklerini söylemişsiniz yani bu kanıya nasıl vardınız anlamadım. Açıklarsanız sevinirim. Çünkü karşınızdaki insan değilse yatak odasının da fayda edeceğini sanmıyorum.
Ayrıca hepimiz birer elti, görümce ve kaynana adayıyız yada öyleyiz. Söylediğiniz tüm genellemeler öyleyse herkes için geçerli oluyor. Yani sizde eltinizin kuması oluyorsunuz.
Vallahi kusura bakmayın ama siz çok bunalmışsınız ve içinizdekileri abartarak söylemişsiniz. Durum sizin anlattığınız gibi değildir bekarlara duyurulur.
Sizin laflarınıza bakarsan dünyada iyi insan kalmayacak.
sağol arkadaşım benim yazdıklarımı anlayan birisi çıkmış sonunda teşekkür ediyorum sana.siz yani biz kadınlar ormandan kaçmışları idare etmeye çalışan terbiye etmeye çalışan bazen bunu becerebilen çok güçlükadınlarız aslında. önce anneyiz bir annein vicdanı vardır. vicdansız kadına ise ben kötü kaynana adayı ya da kaynana diyorum. iyisine ise zaten anne dersiniz ona kaynana demeye kıyamazsınız.
evet arkadaşım aynen katılıyorum.. iyisine zaten anne deriz..ondan bahsederken kayınvalidem demeyiz..
bizzat şahit oldum çünkü.. etrafımda kayınvalidesini seven gelin ondan bahsederken: anne,, sevmeyen gelin de kayınvalidem der hep
sende burda annelerden değil kayınvalidelerden bahsetmişsin ..
benimde kayınvalidem var ne yazıkki
eli kolu çok ulaşmaya çalıştıysada bize asla başarılı olamadı..önce biz kendimizi ezdirmeyeceğiz sonrada eşimiz bizi ezdirmeyecek..
çoğunlukla iş erkeğe düşüyor..
karısını ve ailesini ayrı ayrı değerlendirirse gerçekleri görebilecektir ..
sonuç: ailesiyle görüşmüyoruz..
canım benim sen şanslı azınlık içindesin o zaman. demekki senin eşinin ailesi insan gibi insanlar ve insan gibi yaşamayı bilen insanlar. ama istisnalar kaideyi bozmaz canım. şu foruma girdiğimden beri ara sıra buraya girip bakıyorum kadınlar neler yazıyorlar hiç okumadınmı. yazık değilmi bu kadınlara başkası kendi egosunu tatmin edecek diye bir anne baba evladına bu kadar eziyet yapılırmı.
neden işi başka tarafa çekmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum yazdıklarım yalan mı ? kadınlar bunları yaşamıyormu? o zaman hep birlikte koyun olalım nasıl olsa bir çoban bulunur değil mi?konu sahibinin her dediğine katılan arkadaşlar gerçekten merak ediyorum;
siz kocanızı aklı seksten başka birşeye çalışmayan şehvet düşkünü, ailesini de tamamen orman kaçkını olarak mı görüyorsunuz??? :1shok:
hayır gerçketne merak ediyorum yani..
çevremdeki çoğu kadından aynı şeyi duyuyorum. yani eşlerinin kendilerini sadece yatak odasında dinlediklerini?? tabi hepimiz kaynana grümce elti adayıyız ama siz gerçekten burada yazılanları hiçmi okumuyorsunuz çevrenize hiç mi bakmıyorsunuz. tepkim size değil. ben sadece genç kızlara yeni evlenenlere bir bilgi akışını sunmak istedim. kirli bir bilgi ama gerçek.
hiç korkma canım yalnızca dikkat edeceğin tek nokta kendininde değerli olduğunu onlara hissettirmek öyle olunca yaklaşamıyorlar zaten.al benden de okadar...
zaten korkuyordum iyicee korktum.
aaaaaa sen iyi olursan onlarda iyi olur demeyin çünkü öyle değil. siz ne kadar iyi olursanız olun siz o evin aşçısı temizlikçisi çamaşırcısı olarak görülüyorsunuz bunu unutmayın.
.
en çokta yukardaki kısım ilgimi çekti..ilk günden annecim annecşm babacım babcım
ah ablacım buyrun,fındığım fistığım cart curt bunlar pek inandırıcı gelmiyor bana da
biraz seviyeli olucaksın çekincekler biraz senden
yazdıklarına katılıorum arkadaşım çokta dikkatle okudum hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?