sanırım konu sahibi manik depresyon belirtisi var
sevgili ema, biraz araştırdım nette bu hastalığı ama bana pek yakın değil sanki bilemiyorum ama ...teşekkürler biraz daha araştıracağım. arkadaşlar bi de bu olaylar ben 6. sınıftayken yani yıllar önce aklıma korkunç bi düşüncenin takılmasıyla başladı. bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum Allah affetsin ama sanki içimden bişey Allah için kötü şeyler söylüyordu. engel olamıyordum kafayı yiecektim. bir dk. bile düşünmediğim an yoktu yemin ederim. bikaç senem cehennem gibi geçti.kimseyle konuşmuyordum. kendimi soyutladım herşeyden. yaşamak istemiyordum ama bir yandan da ölürsem öbür tarafta Allah beni cezalandıracak diye korkuyordum. intihar teşebbüsünde bulundum. ama başarılı olmadı Allah'tan...
şimdi bu bahsettiğim düşünce geçti ama kafama taktığım şeylerin sonu gelmedi. güzel bişey yaparken bile yaptığım kötü şeyleri düşünüyorum. offff of bilmiyorum ki nedir bu? Allah kimseye vermesin....
içinden bir şey Allah için ne diyodu ilk defa böyle birşey duydum canım:1hug:
Ayni seyleri yasadim...Evet yasadim diyorum cunku kurtulmak uzereyim:)Bu oyle bi illetki siz ne guzel bir rahatsizlik oldugunu
Anlamissiniz ama ben olagan biseymis gibi gorup cildiracak gibi oluyordum.Hatta bende bu olaylar cok yuksek boyuta ulasmisti.
Onceleri kuruntularla heba ettim yasantimi..Sanki kotu bisey olacakmis hissi..Kafamda olay turetme..
Sonra geceleri uykusuzluk aglayarak uyanma,hicbirseye dikkatini verememe..En mutlu anlarimda bile kesin bozulacak bi daha
Mutlu olamayacagim hissi...Surekli aglama krizlerine girme cikdircakmisim gibi olma,nefes alalamam ates basmasi...gibi
Daha bir cok sey..2senede inanilmaz kotu seyler yasadim.
Arkadaslarim psikologa gitmem gerektigini soyluyordu ben gecistiriyordum.Bir arkadasim gittigi psikologu tavsiye etti ve sende
Yaygin Anksiyete Bozuklugu olabilir ddi..Bende onun onerisi uzerine psikiyatriste gittim bana cok basit bir ilac verdi
Birde uyku ilaci ve duzenli olarak terapi..
Ilk psikologa gittigimde aglamamak icin kendimi zor tuttum.
Psikiyatristimin soyledigi sey ise;gec kalmismisiniz Hayir,ama gecen yillariniza yazik...Ve panik atak baslangici,
Yaygin anksiyete bozuklugu...Kendi kendinize teshis koymayin arkadaslar,bana soylenen bu belki sizinki farkli biseydir
Simdi dusunuyorumda hakikaten yazik etmisim..
Maddi acidan cok kulfetli bisey degil arkadaslar ssk vs gectigi psikiyatri merkezleri var..
Allah kimseyi bu illete dusurmesin..Bir an once tedavi olun derim faydasini goreceksiniz..Allah acil sifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?