merhaba arkadaşlar. bende bir problem var. psikoloji olarak sağlıklı olmadığımın farkındayım, bir psikolog ile mutlaka görüşeceğim. ama öncesinde sizin fikirlerinizi almak istedim. belki benimle aynı şeyleri yaşayan ya da bilgisi olan vardır. benim sorunum şu ki beynim hiçbi zaman boş değil, sürekli birşeyler aklıma getiriryorum ve bu şeyler hep kötü şeyler. olasılığı düşük ( insanların dediğine göre) ve olumsuz şeyler. bişeye takıyorum ve o şey hep aklımda kötü bişey olacak ya da oldu diyorum. kendimi suçluyorum. böyle belli başlı düşünüp kafama taktığım şeyler var mesela biri geçiyor ve kısır döngü gibi ben diğer probleme geçip onunla kafayı yiyip sonra düşünüp bitirdiğim şeylere geri dönüyorum. o kadar çok düşünüyorum ki bazı gerçek olmayan şeylere acaba gerçek mi diye inanmaya başlıyorum sanırım. içimde bi taraf ,olmadığını çok içten içe bilse de diğer taraftan kendimi tüketmeye devam ediyorum. özellikle boş kaldığımda oluyo böyle şeyler. beynim hiç benim lehime çalışmıyo sanki. aksine aleyhine çalışıyo. hiç içimi rahatlatamıyorum. olumsuz bişey için yüz milyonda bir ihtimal varsa bile onun olabilitesi beni deli ediyor. bu belirli bir hastalık mı acaba? belirli bir ismi var mı? yoksa işin özeti ben manyak mıyım :)