• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim daha çok taze

dayanamiyorum ben. Yazsam olmaz cunku cok ciddi konuştu, yazmasam içim rahat etmiyor bayilacakmis gibi hissediyorum. Zaman sonra mi mesaj atmak daha hayırlı yoksa hiç atmamak mı

Biz ileride mutlu olamayız dedi, her tartışmada şans veren de oydu konuşarak halletmeye çalışan da. Bezmiş, bıkmış. Yine de kabul eder mi acaba? Zaman versem biraz, özler mi? Yoksa yokluğuma alisip, ben bu kizsiz da yapabiliyormusum deyip hiç mi kabil etmez
Bence bezmekte sıkılmakta çok haklı.Bu yuzden ayrılmıs zaten.Bence affeder

Bence bezmekte sıkılmakta çok haklı.Bu yuzden ayrılmıs zaten.Bence affeder
Dün gece nasılsın diye mesaj attım, normal konuştuk seviyeli bir şekilde, yarım saat sonra eskisi gibi yazma şeklini kullandı. Her neyse, konuşma arasında mutlu musun dedim, anlamamazliktan geldi ilk, ben üstüne gidince de konuşmama hakkımı kullanıyorum dedi. Bunun anlamı ne? Mutsuz olan bir insan mutsuzum demez mi?

canım sıkıştırma çocuğu bi, baskılama sana cevap vermesi için. yazma da inan o kendiliğinden yazacaktır. hem ne konuştuk hani sabredip mezuniyetten önce o hazırladığımız mesajı atacaktın?

Dün gece nasılsın diye mesaj attım, normal konuştuk seviyeli bir şekilde, yarım saat sonra eskisi gibi yazma şeklini kullandı. Her neyse, konuşma arasında mutlu musun dedim, anlamamazliktan geldi ilk, ben üstüne gidince de konuşmama hakkımı kullanıyorum dedi. Bunun anlamı ne? Mutsuz olan bir insan mutsuzum demez mi?
Mutlu olan insan da mutluyum der.Belki sen yoksun diye bir yandan o sıkıldıgı ugrastıgı günler geride kaldı diye sevindi ama bir yandan da seni seviyodu nasıl acıklasın.Bence bir daha olmayacak diye söz vermek zor degil seviyorsan

Bence rahat bırak tatlım :) biraz çocuk kafasını dinlesin sonra bı mesaj çek veya en güzeli karşısına çık Seven kıskanırmış falan de :) seviyosa zaten senı görduğu an biter herşey <3

Kendi ellerinizle bir iliskiyi mahvetmissiniz. Cidden ne geregi vardi?

ikinize de biraz zaman tanı.
zamanla toparlanır.

Kızlar tamamen bitirdi. Mesaj attım ilk soğuk davrandı geçen gün, iki saat sonra eskisi gibi konuşmaya başladı. Her şey güzeldi, iyi geceler diyip yattık. Sabah kalktım, whatsapp profil fotoğrafımı değiştirdim, bir baktım iki dakika sonra engelledi. Mesaj attım açıklama yap diye, bir de hesap mı soruyorsun, sanane, canım öyle istedi dedi. Aradım açmadı arkadaşımdayım dedi. Gece tekrar mesaj attım. Sana karşı eskisi gibi olamam tekrar çıksak sen üzülürsün, ''sana karşı bir şey hissetmiyorum artık'' dedi. Yıkıldım daha bugün kendime geldim. Baya bi yazdım, sonraki cevabı da ''unutmaya çalışacağım, alışacağım'' dedi. Bir şeyler hissetmeyen birini neden unutmaya çalışsın ki kızlar akıl verin annemin antidepresan hapıyla ayaktayım ruh gibiyim

Mutlu olan insan da mutluyum der.Belki sen yoksun diye bir yandan o sıkıldıgı ugrastıgı günler geride kaldı diye sevindi ama bir yandan da seni seviyodu nasıl acıklasın.Bence bir daha olmayacak diye söz vermek zor degil seviyorsan

Bence rahat bırak tatlım :) biraz çocuk kafasını dinlesin sonra bı mesaj çek veya en güzeli karşısına çık Seven kıskanırmış falan de :) seviyosa zaten senı görduğu an biter herşey <3

Kendi ellerinizle bir iliskiyi mahvetmissiniz. Cidden ne geregi vardi?

ikinize de biraz zaman tanı.
zamanla toparlanır.

Dedim çok düşündüm bir daha seni üzmeyeceğim diye ama eskisi gibi hissetmiyormuş sonra da unutmaya çalışacağım dedi yukarıda yazdığımı okur musunuz

Back
X