• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdim daha çok taze

Seni çok iyi anlıyorum ben de sen gibiydim, eyvah diyordum bu sefer kesin bitti deyip zırlıyordum, ben deli dana gibi mesaj atıyordum ama sen atma, cunku atmasamda barıscktı ama ben msj ata ata bu beni elinin altında biliyor, bu sana tavsiyemdir. Yapacagın tek şey sabretmek. O süre içinde oyala kendini ben kitaplar aldım onları okuyordum, eglenceli kafa dagıtan bi kitap al günlerini geçir. Sakın vazgecer, benden kopar, sogur diye de korkma. Hiç bişey olmaz aksine özler ;-)
Cok gururlu ama bir daha mesaj atmaz ki o bana bundan adım gibi eminim. Bir daha yapmayacağım dediği şeyi asla yapmıyor. Ben acaba bir hafta sonra mesaj mi atsam alisabildin mi ayrılığa diye ıyi geldi mi ayrılık diye

QUOTE="rihannaa, post: 41079320, member: 353543"]Cok gururlu ama bir daha mesaj atmaz ki o bana bundan adım gibi eminim. Bir daha yapmayacağım dediği şeyi asla yapmıyor. Ben acaba bir hafta sonra mesaj mi atsam alisabildin mi ayrılığa diye ıyi geldi mi ayrılık diye[/QUOTE]
Hayır yazma öyle ezik gbi. Ben yapamadım sen yap :-D 10 gün sonra at ama ezilip buzulup degil. O gun sana baska bir mesaj hazırlarız el birliğiyle :-) ama eminim bunlara gerek kalmayacak barıscksınız

yaşın küçük galiba..sanki ergenlik dönemlerdeki tripleri yapmışsın..adamı yemiş bitirmişsin..

yaşın küçük galiba..sanki ergenlik dönemlerdeki tripleri yapmışsın..adamı yemiş bitirmişsin..
18im. Ergenlik değil de hem onun bilmediği yeni ortaya çıkan bir sağlık sorunum hem de ailevi sorunlarım cok ağır geldi bana. Ygs lys stresi bir yandan ailem bir yandan tahliller ilaçlar bir yandan. Ona yansıdı ister istemez

QUOTE="rihannaa, post: 41079320, member: 353543"]Cok gururlu ama bir daha mesaj atmaz ki o bana bundan adım gibi eminim. Bir daha yapmayacağım dediği şeyi asla yapmıyor. Ben acaba bir hafta sonra mesaj mi atsam alisabildin mi ayrılığa diye ıyi geldi mi ayrılık diye
Hayır yazma öyle ezik gbi. Ben yapamadım sen yap :-D 10 gün sonra at ama ezilip buzulup degil. O gun sana baska bir mesaj hazırlarız el birliğiyle :-) ama eminim bunlara gerek kalmayacak barıscksınız[/QUOTE]
O bitti dediyse bitmiştir cok inatçı. Şimdi hazirlasak o mesaji da ben bir hafta sonra atsam olur mu? Ya da benim haftaya mezuniyetim var, gece çağırsam da konuşsam gelir mi acaba
QUOTE="rihannaa, post: 41079320, member: 353543"]Cok gururlu ama bir daha mesaj atmaz ki o bana bundan adım gibi eminim. Bir daha yapmayacağım dediği şeyi asla yapmıyor. Ben acaba bir hafta sonra mesaj mi atsam alisabildin mi ayrılığa diye ıyi geldi mi ayrılık diye
Hayır yazma öyle ezik gbi. Ben yapamadım sen yap :-D 10 gün sonra at ama ezilip buzulup degil. O gun sana baska bir mesaj hazırlarız el birliğiyle :-) ama eminim bunlara gerek kalmayacak barıscksınız[/QUOTE]

Hiç bişeyi bilmemde, tam olarak yaşadığım için bişeyi çok iyi biliyorum, bence şu hayatta ailevi sorunlarını, is hayatındaki sorunları filan her ne ise o sıkıntı, hayatındaki insana bunu çok yansıtan biriyle hayat inanılmaz zor ve çekilmez. Babamdanmidir bilmem ama, hiç bi sıkıntısını bir gün olsun eve yansitmadi. Evet kabul, hayatindaki insanın destek olması güzel, iyi günde kötü günde filan denir ya hani, ama gerçekten tüm ailevi sıkıntısını tama anlamiyla konuşup dertlesmek paylaşmak yerine, sorun üstüne sorun eklemek suretiyle yansıtan biri şu hayattaki en zor şeylerden biri sanırım. Agir derece de bu yükün altında kalan biri olarak en iyi bildiğim şey bu su sıralar. Bence yaninizda olmaya çalışan insanlarin kıymetini bilin kiskanclikla, sıkıntılarınızla yipratmak yerine. Ben çok bunaldim :( kimse bunalmasin :(

Bence ona bir daha olmayacak deyip söz versen ve sende inansan saçma saçma tripler atmayacağına ikidebir ayrılık lafını ağzına almayacagına seninle barışır.Ne yapmasını istiyordun ki? Başka şansı kalmamış zaten.İkidebir affetmiş katlanmış.Ama artık sen düzel diye bunu yapmaktna başka çaresi yok bence.Ya da mutlu olmak için.Bunda bile düzelmeyeceksen zaten iyi yapmışım diye düşünür devam eder.
Ayrıca 4-5 kez kus kaldık ı kuş aldık diye okudum

Empati yapıyorum sürekli şikayet edip sizlanmak en sabırlı insanı bile yorar. Elbette sorunlar paylaşılır ama sizin yaptığınız şekilde değil. Kıskançlık olayında da bu kadar güven sorununuz varken ve sürekli ayrılık lafını kullanmanız durumunda zaten ilişki yıpranmış. Siz mesaj atmayın aramayin bence. Eğer degisecekseniz o zaman iletişim kurun. Yeniden aynı şeyleri iki tarafta Yaşamak zorunda kalmaz.

Bence ona bir daha olmayacak deyip söz versen ve sende inansan saçma saçma tripler atmayacağına ikidebir ayrılık lafını ağzına almayacagına seninle barışır.Ne yapmasını istiyordun ki? Başka şansı kalmamış zaten.İkidebir affetmiş katlanmış.Ama artık sen düzel diye bunu yapmaktna başka çaresi yok bence.Ya da mutlu olmak için.Bunda bile düzelmeyeceksen zaten iyi yapmışım diye düşünür devam eder.
Ayrıca 4-5 kez kus kaldık ı kuş aldık diye okudum
Biz ileride mutlu olamayız dedi, her tartışmada şans veren de oydu konuşarak halletmeye çalışan da. Bezmiş, bıkmış. Yine de kabul eder mi acaba? Zaman versem biraz, özler mi? Yoksa yokluğuma alisip, ben bu kizsiz da yapabiliyormusum deyip hiç mi kabil etmez

Empati yapıyorum sürekli şikayet edip sizlanmak en sabırlı insanı bile yorar. Elbette sorunlar paylaşılır ama sizin yaptığınız şekilde değil. Kıskançlık olayında da bu kadar güven sorununuz varken ve sürekli ayrılık lafını kullanmanız durumunda zaten ilişki yıpranmış. Siz mesaj atmayın aramayin bence. Eğer degisecekseniz o zaman iletişim kurun. Yeniden aynı şeyleri iki tarafta Yaşamak zorunda kalmaz.
Kabul eder mi ki

QUOTE="rihannaa, post: 41079678, member: 353543"]18im. Ergenlik değil de hem onun bilmediği yeni ortaya çıkan bir sağlık sorunum hem de ailevi sorunlarım cok ağır geldi bana. Ygs lys stresi bir yandan ailem bir yandan tahliller ilaçlar bir yandan. Ona yansıdı ister istemez[/QUOTE]
Canım şöyle diyebilirsin. "senın bu ayrılıktaki ciddiyetinı anladıktan sonra duşunme fırsatım oldu ve bazı davranıslarımın asırıya kactıgını gördum. Haklısın ben de senin yerinde olsam benım gibi biriyle olmak istemem. Ama dedigim gibi bu ayrı kaldıgımız süre her şeyı daha iyı görmemi anlamamı sagladı. Bize bır kez daha sans verırsen bu hatalarımı tekrarlamycam daha dikkatli olacagıma emin olabilirsin" yaz. Begenmedigin yerleri degistir.

QUOTE="rihannaa, post: 41079678, member: 353543"]18im. Ergenlik değil de hem onun bilmediği yeni ortaya çıkan bir sağlık sorunum hem de ailevi sorunlarım cok ağır geldi bana. Ygs lys stresi bir yandan ailem bir yandan tahliller ilaçlar bir yandan. Ona yansıdı ister istemez
Canım şöyle diyebilirsin. "senın bu ayrılıktaki ciddiyetinı anladıktan sonra duşunme fırsatım oldu ve bazı davranıslarımın asırıya kactıgını gördum. Haklısın ben de senin yerinde olsam benım gibi biriyle olmak istemem. Ama dedigim gibi bu ayrı kaldıgımız süre her şeyı daha iyı görmemi anlamamı sagladı. Bize bır kez daha sans verırsen bu hatalarımı tekrarlamycam daha dikkatli olacagıma emin olabilirsin" yaz. Begenmedigin yerleri degistir.[/QUOTE]
Cok güzel yazmışsın acaba bunları mezuniyetteyken yazsam, akşam gelmesini mi istesem konuşma imkanımız olur

UOTE="rihannaa, post: 41080942, member: 353543"]Canım şöyle diyebilirsin. "senın bu ayrılıktaki ciddiyetinı anladıktan sonra duşunme fırsatım oldu ve bazı davranıslarımın asırıya kactıgını gördum. Haklısın ben de senin yerinde olsam benım gibi biriyle olmak istemem. Ama dedigim gibi bu ayrı kaldıgımız süre her şeyı daha iyı görmemi anlamamı sagladı. Bize bır kez daha sans verırsen bu hatalarımı tekrarlamycam daha dikkatli olacagıma emin olabilirsin" yaz. Begenmedigin yerleri degistir.[/QUOTE]
Cok güzel yazmışsın acaba bunları mezuniyetteyken yazsam, akşam gelmesini mi istesem konuşma imkanımız olur[/QUOTE]
Mezuniyete gitmeden 2 gun once falan yaz ki barısırsanız beraber gidin

UOTE="rihannaa, post: 41080942, member: 353543"]Canım şöyle diyebilirsin. "senın bu ayrılıktaki ciddiyetinı anladıktan sonra duşunme fırsatım oldu ve bazı davranıslarımın asırıya kactıgını gördum. Haklısın ben de senin yerinde olsam benım gibi biriyle olmak istemem. Ama dedigim gibi bu ayrı kaldıgımız süre her şeyı daha iyı görmemi anlamamı sagladı. Bize bır kez daha sans verırsen bu hatalarımı tekrarlamycam daha dikkatli olacagıma emin olabilirsin" yaz. Begenmedigin yerleri degistir.
Cok güzel yazmışsın acaba bunları mezuniyetteyken yazsam, akşam gelmesini mi istesem konuşma imkanımız olur[/QUOTE]
Mezuniyete gitmeden 2 gun once falan yaz ki barısırsanız beraber gidin[/QUOTE]
Mezuniyete gelemiyor programı var o saatte malesef

[QUOTE"rihannaa, post: 41081311, member: 353543"]Cok güzel yazmışsın acaba bunları mezuniyetteyken yazsam, akşam gelmesini mi istesem konuşma imkanımız olur[/QUOTE]
Mezuniyete gelemiyor programı var o saatte malesef[/QUOTE]
Tamam sen yine de mezuniyetten önce at o gün atma mutlu gununde aklını onla kurcalama canım.

[QUOTE"rihannaa, post: 41081311, member: 353543"]Cok güzel yazmışsın acaba bunları mezuniyetteyken yazsam, akşam gelmesini mi istesem konuşma imkanımız olur
Mezuniyete gelemiyor programı var o saatte malesef[/QUOTE]
Tamam sen yine de mezuniyetten önce at o gün atma mutlu gununde aklını onla kurcalama canım.[/QUOTE]
İçimde öyle ümitsizlik var ki binlerce kez şans verdim der kesin

ağlamamak için ne yapmalıyım? az önce telefonumu hevesle açtım günaydın mesajı gelmiştir diye, ayrıldığımızı unuttum. gelmeyince hatırladım. ne yapmalıyım allah aşkına bir şey söyleyin

Back
X