- Konu Sahibi balbocugu_85
- #1.001
gidiyor musun canım
gitmiş bile :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidiyor musun canım
su periiii nerdesin selam verdin kayboldun canımm
iyiyim dünürcüm damat nasıl iyimi? balım biz evet beşik kertmesi yaptık.şimdiden daha benim kızım olma ihtimali üzerine
eve yeni geldik ya işlerle ilgilendm biraz canım
ben koyverdim gitti ooohhh bu gün hiç bişeye bakmadım. eşimde okuldan dershaneden izin almış sinemaya gittik eve gelincede tv karşısına yatıp dizi izledim. yarında annemle gezicem![]()
![]()
idare eder cnm yaa diş çıkarıo bebeğim ondan da rahatsız acık. calpol verdim gene öle uyudu(((((((((
hangi filme gttiniz canım biz hafta sonu av mevismine gitmiştik
ablamında 14 aylık kızı var. son bir senemiz calpol iburamin peditus parol pedifen le geçti yazık miniğim bide ağlıyo ki alırken şurupları![]()
![]()
bende geldim :)))
evet canım bizde ona gittik. ben beğendim ama eşim beğenmedi. birde bizde karadeniz uşağı olunca kan kaynadi deluya. sen ne düşünüyorsun?
bende begendim.oyncular iyi oynamış.gerçekten.cem hastasıyım mzaten o adama bitiyorum kocam duymasın ama![]()
aynen canım laf aramızda burda daha bi çekiciydi sankii![]()
![]()
su perim benim konyadanım dediğime bakma bizde samsunluyuz. burda kimsemiz yok herkes orada. baba tarafım hep sarı mavi yeşil göz bir tek babamlar esmer kalmış. hep oranın kültürüyle büyüdük biz.
iyidir canım karadenizliler. birde iyi altın takarlar düğünlerde![]()