- Konu Sahibi balbocugu_85
Selamlar,
Konya'da değilim ama Konya'lıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım sağol. yine sohbetle doldu evimiz ne güzel sende geldin daha güsel oldu. kudelamda gelirse tamamdır![]()
EVet yeniyiz daha neyle korundunuz canım çok özel olacak ama uzun bir süre düşünmediğim için soruyorum hap kullanıyorum ama sakıncalı diyorlar bu yüzden kararsızım ama riskte almak istemiyorum:26:
Selamlar,
Selamlar,
aayh çok utandım birdenhiçde huyum değildir ama
şapkasız çıkmadık abi biz öle diyim bari zuhahahah![]()
canım ben yaşım geçmeden olsun istiyorum hayırlısı olur inşallah.![]()
![]()
inşallahh cnm çok güzel bir duygu Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sanada nasip eder inşallah ccnm
evet canım bakalım o da gelcekmi?yarın erken kalkmam lazım napcam diye düşünüyorum uykum gelsin diye napsam napsammm
burda bitek konyada olan balbocugu var galiba.herkes dışardan :) sende buyur geç.hoşgeldin zelicka
balbocukum bişey sorcam senle skopcanın nickinin yanında + var o ney ki? en altta
Böyle tatlı bebekler gördükçe hemen doğurasım geliyor![]()
aayh çok utandım birdenhiçde huyum değildir ama
şapkasız çıkmadık abi biz öle diyim bari zuhahahah![]()
Hoş bulduk :)
aaa başka Konya'lı yok mu :)
amannnıııın bulduuuum buldummm ucundan kıyısından konyayla alaklı birini buldum![]()
canım kısmet işte bende aslen samsunluyum ama burada yaşıyorum çocukluğumdan beri. sen nerdesin nasılsın
![]()
Hoş bulduk :)
aaa başka Konya'lı yok mu :)
inşallahh cnm çok güzel bir duygu Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat sanada nasip eder inşallah ccnm
ayyy sen hamilemisin :44: hoşgeldin şekerim
ayyy çok güldüm yaa![]()
![]()
![]()
![]()