Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

Canım ben İstanbul'dayım...
Bu aralar bulantılarla geçiyor ömrüm :)
Hamileliğim nedeniyle işten ayrıldım, bankacıydım.
Sen neler yapıyorsun...

bende çalışıyordum canum medikalde ihale satış bölümündeydim. eş durumundan çalışmıyorum artık bende bebiş istiyorum her ne kadar taze gelin olsamda :) allah kolaylık versin canım allah kurtarsın deriz biz bir avazda olsun inşallah

Evetttttt hoş bulduk canım :)

ayy cnm yaa kaç haftalık? daha yeni sanırım
kendi hamileliğimi hatırladımda, işyerim avrupa yakasında ben anadolu yakasındaydım
her sabah ne bulantılarla servise biniyodum düşünsene 2 saat yolum vardı ölüodum artık çok şükür atlattım darısı başına cnm

aminnn canım saolasın...
bende 10 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim...
eşimle 4 senedir tanışıyorduk, pco olduğu için bende çocuğu çok ertelemek istemedim, ama usgdeki mercimek görüntüsü bile bizi mutlu etmeye yetiyor, Allah'ıma şükürler olsun... tavsiye ederim :)

allah kucağına almayı nasip etsin canım inşallah.

Canım daha çok yeni 2 aylık...
bende bel fıtığı ve kanama olduğu için doktorum çalışmaman daha iyi dedi, eşimde sonra istersen çalışırsın dedi, ayrıldım mecburen... iş olarak aynı durumdaymışız, bende anadoludan, avrupaya geçiyordum...

aynı durumdaymışıs bencede ii etmişsin stresli ortamlarda bulunmaman lazım sen hangi bankaydı şekerim bide aynı yerden çıkıomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…