- Konu Sahibi balbocugu_85
-
Canım ben İstanbul'dayım...
Bu aralar bulantılarla geçiyor ömrüm :)
Hamileliğim nedeniyle işten ayrıldım, bankacıydım.
Sen neler yapıyorsun...
Evetttttt hoş bulduk canım :)
SLMMM BEN DE GELDİİMMM
ee kimn dedikodusu yapılıo bakem :)))))))
bende çalışıyordum canum medikalde ihale satış bölümündeydim. eş durumundan çalışmıyorum artıkbende bebiş istiyorum her ne kadar taze gelin olsamda :) allah kolaylık versin canım allah kurtarsın deriz biz bir avazda olsun inşallah
hoşgeldin canım dedikodu yok ona geç kaldın burdaki tek dedikodu ali cemile ve carolin hakkında yapılıyorsen nasılsın nerdensin canım
aminnn canım saolasın...
bende 10 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim...
eşimle 4 senedir tanışıyorduk, pco olduğu için bende çocuğu çok ertelemek istemedim, ama usgdeki mercimek görüntüsü bile bizi mutlu etmeye yetiyor, Allah'ıma şükürler olsun...tavsiye ederim :)
ayy cnm yaa kaç haftalık? daha yeni sanırım
kendi hamileliğimi hatırladımda, işyerim avrupa yakasında ben anadolu yakasındaydım
her sabah ne bulantılarla servise biniyodum düşünsene 2 saat yolum vardı ölüodum artık çok şükür atlattım darısı başına cnm
ee süper konu işte. günün konusu bu. bir zamanlar aşkı memnu şiödi de ali ile karolinama bence bu daha fazla tutucak ben bursadanım cnm..
allah kucağına almayı nasip etsin canım inşallah.
shadoww hoşgeldn canım
hoşbulduk cnm dünürüm. damadı uyuttum, geldim bak
nasılsın bakem
hoşbulduk cnm dünürüm. damadı uyuttum, geldim bak
nasılsın bakem
Canım daha çok yeni 2 aylık...
bende bel fıtığı ve kanama olduğu için doktorum çalışmaman daha iyi dedi, eşimde sonra istersen çalışırsın dedi, ayrıldım mecburen... iş olarak aynı durumdaymışız, bende anadoludan, avrupaya geçiyordum...
amanın beşik kertmesi yapmışlarr
Hanımlar iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?