- Konu Sahibi balbocugu_85
-
kütahyada ailemle yaşıyorum canım.ingilizce öğretmeniyim.3 yıl ilçede çalıştım.yalnızlık iyidi sonra merkeze atandım biraz zorlanıyorum şimdi.sen nerden?neler yaparsın? var mı nişan düğün vs
canım ben evliyim. temmuz ayında evlendim. Yalnız yaşadıktan sonra nasıl zor olur bilirim dönmek. Bende yaşadım aynısını. Sende yokmu nişan söz düğün?
sizi sormalı
malesef kuzum ya.çok istiyorum ama artık evlenmeyi.talihsizim bu konuda.karşıma mantıklı insanlar çıkıo içim ısınmıo ama nerde ailemin onaylamıcağı kişiler var onlara vuruluyorum.sonra elde var sıfır tabi.
biz ona AŞK diyoruz canım.bir çok kişinin başına gelmiştir eminim. Sen sıkma canını daha yaşın kaçki bu kadar dert ediyorsun. Ben eşimle tanışmasaydım hiç düşünmüyordum evliliği. Benim ingilizce öğretmenimdi eşim. Özel ders alıyordum. Sonra ne ingilizce öğrendim nede derslerin parasını verdim üstüne birde kocam oldu yani kısmetin nerede seni bulacağı belli olmaz.
sağol canım bende iyiyim. Sen nerdensin? neler yaparsın ne yer ne içersin evli misin bekar mısın? öok mu soru sordum
çok tatlısın canım yaaaa:) ben de bi yakışıklıya ders mi versem.parasını ödemese de olur :))))
İst,kitap okurum-resim yaparım-çocuklarla ilgilenirim,kola içer çikolata yerim,evliyim
kız istanbul ve çocuk hariç beni anlatmışsınne tür kitapları okuyorsun?
Ne olursa,ayırt etmem,sadece felsefi kitaplar hariç..
Ben gerilim-polisiye severim. Bol seri katilli falanşaka yapmıyorum sahiden okudum tür bu. Annemle ikimiz hastasıyız bu kitapların.
Ben de bayılırım,hele de son sayfaya kadar katili belli olmayan hikayeler..
Ne güzel annen de okuyor demek..
tamam işte süper bir fikir bizde işe yaradı bence sendede yarar. gerçi benim ilk başında amacım gerçekten ingilizce öğrenmekti ama kısmet değilmiş. kısmet olan evlenmekmiş
Kaç görünüyorum
sağa sola ilan verim bari.yakışıklı gençlere ing öğretilir diye.bugün bi arkadaş hikayesini anlattı.kütahyada çalışırken ist a tayin istiyor.ve kütahyalı olan eşiyle ist da tanışıyor.nerdeeen nereye.bakalım benimki nerde çıkıcak karşıma.ama var ya Allah seni inandırsın yalnız geçen her anımın hesabını sorup acısını çıkartıcam inşallahve iyi bi fırçalıycam daha önce nerdeydin die
iyi fikir canımdeneyimli ingilizce öğretmeninden yakışıklısına bedava (koşullu) ingilizce dersi. Koşuluda evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?