Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

derfatcımmm tatlım burda buldun beni güselim
bak burası çok şeker bir topiktir
istediğin zaman gel
konuşalım
daha çok yeni bir topik olmasına rağmen çok kalabalık bir topik ayrıca
bence sende seveceksin:)

Eimde Richie Rich 'in irona'sı yada Teletabilerin nono'su olsa keşke. Ölsün mikroplar diye yaşasamda bazen çok bunalıyorum. İki gündür fazla uyumaktan mıdır nedir depresyon halindeyim. Öyleee boşvermişi dünyaya :36:

şuyanda çıkan %85 e varan indirimler yazan reklama tıklayıp bisssürüüü alışveriş yapasım, kredi kartını göçertesim var :21:

merhabalar.ben de yeni sayılırım.evet ben de arkadaşistiyorum.kadın dayanışmasına güzel bi örnek bu site:)

hoşbulduk canım.teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın

İyiyim canım sağol. Yalnız bir arkadaşa üzüldüm burdan. yanlış anlamış beni. Farkında da değilim o yazınca farkettim. sonrada gitti öylece. Neyse Böyle net üzerinden iletişimde oluyor böyle sıkıntılar inşallah geri gelir.
Sen nerede yaşıyorsun canım kendinden bahseder misin?

İyiyim canım sağol. Yalnız bir arkadaşa üzüldüm burdan. yanlış anlamış beni. Farkında da değilim o yazınca farkettim. sonrada gitti öylece. Neyse Böyle net üzerinden iletişimde oluyor böyle sıkıntılar inşallah geri gelir.
Sen nerede yaşıyorsun canım kendinden bahseder misin?
kütahyada ailemle yaşıyorum canım.ingilizce öğretmeniyim.3 yıl ilçede çalıştım.yalnızlık iyidi sonra merkeze atandım biraz zorlanıyorum şimdi.sen nerden?neler yaparsın? var mı nişan düğün vs

Back