Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
316
Yer
Konya
Kızlar, buluşma resimleri, telefon dertleşmeleri, kısır günleri ve daha ne güzel şeyler paylaşmışsınız. Kıskanmadım değil hani yani Konyada yaşıyorum. Keşke KK buluşması yapabilsek yada başka şehirlerden açık kapılarım olsa hep aklımın bir köşesinde. Benim kapımında açık olduğunu bilse birileri Kendimi Burhan Altıntop gibi hissettim. Bütün arkadaş buluşmalarından uzak tutulan biri gibi . Yani demem o ki tanışalım, kaynaşalım, dost olalım, paylaşalım hayatı, hatta kardeş olalım. İlan verir gibi oldu ama napıyım içimden böyle geldi

Son düzenleme:
Aaaa çok severim bursayı. Teyzemler orada oturuyor. Ataevlerde. İyi bilirim Bursayı. Üniversiteye hazırlanırken bir süre gelip kalmıştım orada. Çok güzel bir şehir ama laf aramızda en çokta cantık güzel

Evet bende seviyorum Bursayı cantığıda güzeldir

Benim çeyizimin yarısı hep oradan alınmıştı. OBEN vardı birde Başaran diye bir mağaza. Annem her yaz ordan alışveriş yapardı ablamla benim çeyizime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…