• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
316
Yer
Konya
Kızlar, buluşma resimleri, telefon dertleşmeleri, kısır günleri ve daha ne güzel şeyler paylaşmışsınız. Kıskanmadım değil hani yani :17: Konyada yaşıyorum. Keşke KK buluşması yapabilsek yada başka şehirlerden açık kapılarım olsa hep aklımın bir köşesinde. Benim kapımında açık olduğunu bilse birileri :59: Kendimi Burhan Altıntop gibi hissettim. Bütün arkadaş buluşmalarından uzak tutulan biri gibi :9: . Yani demem o ki tanışalım, kaynaşalım, dost olalım, paylaşalım hayatı, hatta kardeş olalım. İlan verir gibi oldu ama napıyım içimden böyle geldi :30:

Son düzenleme:
Aaaa çok severim bursayı. Teyzemler orada oturuyor. Ataevlerde. İyi bilirim Bursayı. Üniversiteye hazırlanırken bir süre gelip kalmıştım orada. Çok güzel bir şehir ama laf aramızda en çokta cantık güzel :9:

Aaaa çok severim bursayı. Teyzemler orada oturuyor. Ataevlerde. İyi bilirim Bursayı. Üniversiteye hazırlanırken bir süre gelip kalmıştım orada. Çok güzel bir şehir ama laf aramızda en çokta cantık güzel :9:

Evet bende seviyorum Bursayı cantığıda güzeldir :1:

Benim çeyizimin yarısı hep oradan alınmıştı. OBEN vardı birde Başaran diye bir mağaza. Annem her yaz ordan alışveriş yapardı ablamla benim çeyizime.

Back