Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuk sana acik acik cirkinsin dedi ve sen onun bu yakistirmasiyla kendini degistirmek istiyorsun, yani ona güzel görünmek istiyorsun dogru mu anladim?
resim koysan suranı söle yap buranı böle yap die öneri verilebilirdi :) sacını su renk yap ya da su renk allık kullan gibi resim koymam diosan beyaz tenliyim sarı saclıyım die tarif et ne tarz giyindigini de yazz =)) bana da bazen öyle gelir yhaa :s ama bnce sewgiilin seni cok begenio ve bnu belli etmek istemio şımarma fln diyee
hayır ben yanlış anlattım. :) şakasına söylüyo . hatta bi kez kırıldığımı söylediğimde bebekleri de çirkin diye severler ki nazar değmesin demişti. ama ben şaka da olsa bazen üzülüyorum. belki de o bahanem. ben beğenmiyorum kendimi. değişmek istiyorum.
teşekkür ederim ya moral oldu. :) ya aslında foto konusnda takıntılı değilim ama tanıdık birisi olabilir forumda diye çekiniyorum. çünkü bahsettiğim arkadaşımı falan rahatlıkla tahmin edebilirler. :) özelden atabilirim foto. kendimi de tarif edeyim. biraz ufak tefeğim. 162 boyum 50 kiloyum. kumralım. buğday tenliyim. yuvarlak yüzlüyüm. iri gözlerim iri dudaklarım kalın kaşlarım , sırtımın ortasına kadar gelen saçlarım var. saçma bi tarif olmadı umarım. :)
bencede gayet güzel gibisin :))) bnce sacında bi degisiklk yap arkadasın dedigi gibi kahkul olblr sacın kumralsa uclarını sarı yaptırblrsn yada belirli bölgelere ön kısımlaraa sarı gölge attırabilirsinn bnce makyajı göstern fondotendir cok hafif bir fondoten az biraz seftali , pembe rengi allık.. gözlere eyeliner ya da sadece rimel... dudakta hafif bir parlatıcı yada acık pembe rujteşekkür ederim ya moral oldu. :) ya aslında foto konusnda takıntılı değilim ama tanıdık birisi olabilir forumda diye çekiniyorum. çünkü bahsettiğim arkadaşımı falan rahatlıkla tahmin edebilirler. :) özelden atabilirim foto. kendimi de tarif edeyim. biraz ufak tefeğim. 162 boyum 50 kiloyum. kumralım. buğday tenliyim. yuvarlak yüzlüyüm. iri gözlerim iri dudaklarım kalın kaşlarım , sırtımın ortasına kadar gelen saçlarım var. saçma bi tarif olmadı umarım. :)
O zaman sen biraz fazla alinganlik yapmissin. Cünkü ben de annem de cok kullaniriz bunu. Annem bayilir bize cirkin ve maymun demeye. Güzel cocuklara bolca tükürür aman pek de poklu bu diyerek. Cocugun o andaki psikolojisini düsünemiyorum tabi. Insan hoslandigi kisiden bunu duyunca takar kafasina. Sen fazla takilma bence.
Bence sen gayet güzelsin. Boyunla kilon orantili. Yüzünü gözümde canlandirdim gayet hos. Saclarin ideal. Degisiklik istersen saclarindan baslamalisin. Uzun sac seviyorsan uzat. Sac uzatmak icin bol bol kür var forumda. Yakisiyorsa kahkül kestir, alnin dar mi genis mi? Kisa sac seviyorsan bob modeli kestirebilirsin, yuvarlak yüzlere yakisiyor. Makyaj yapmak istiyorsan kesinlikle abartili makyaj yapma. Fondotenden uzak dur bir kere. Cilt tonuna uygun allik kullanabilirsin. Gözlerim iri demissin, güzel bir göz makyajinla gözlerini vurgulayabilirsin. Dudaklarina da dogal tonlarda bir ruj yakisir. Giyim tarzin nasil?
bencede gayet güzel gibisin :))) bnce sacında bi degisiklk yap arkadasın dedigi gibi kahkul olblr sacın kumralsa uclarını sarı yaptırblrsn yada belirli bölgelere ön kısımlaraa sarı gölge attırabilirsinn bnce makyajı göstern fondotendir cok hafif bir fondoten az biraz seftali , pembe rengi allık.. gözlere eyeliner ya da sadece rimel... dudakta hafif bir parlatıcı yada acık pembe ruj