P
Pamuk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Pamuk
kızlarrr benim dünyalar yakışıklısı bir oğlum var, 9 gün önce 3 yaşına bastı. normalde veterinerimizden mama alırdık "nutra nuggets" marka, ve çok da memnunduk, tüylerimiz uzun olduğu halde tüy dökümü sorunumuz yoktu. ama veterinerimizle aramızda bir husumet oldu ve artık oraya gitmiyoruz, başka yerde de mamamızı bulamadık bir türlü,
iki şey sorucam birincisi "pro pac hairball" mamayı öneren var mı
ikincisi ankarada nutra nuggets mama bulabiliceğim yer var mı?
zorunluluktan şu an whiskas kullanıyoruz ama çok tüy dökmeye başladık ve çok rahatsız etmeye başladı beni bu durum. ki market maması filan ama ücret olarak hiç de veteriner mamalarından aşağı kalmıyor whiskas mama...
bize yardım ederseniz seviniriz, bir de yakışıklı resmimizi ekliyelim de ablalar daha hevesli olsunlar yardım etmeye dimii ama
iki şey sorucam birincisi "pro pac hairball" mamayı öneren var mı
ikincisi ankarada nutra nuggets mama bulabiliceğim yer var mı?
zorunluluktan şu an whiskas kullanıyoruz ama çok tüy dökmeye başladık ve çok rahatsız etmeye başladı beni bu durum. ki market maması filan ama ücret olarak hiç de veteriner mamalarından aşağı kalmıyor whiskas mama...
bize yardım ederseniz seviniriz, bir de yakışıklı resmimizi ekliyelim de ablalar daha hevesli olsunlar yardım etmeye dimii ama
Son düzenleyen: Moderatör: