Benim de derdim bu işte

gelengiden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.871
16.838
Depresyona girmişim kitap önerisi istemişim iki kişi yazmış sadece🥲
İlla kv eş kişisi beni boğdu bdv kitap önerisinde bulunur musunuz diyeyim🥹

Amin cümlemizi inşallah 🥰
Kitap degil de film onereyim izlemediyseniz Görünmeyen misafir filmini önerebilirim 🌸
Ayy izledim galiba böyle sonu hiç beklenmedik bitiyordu değil mi 🫨 sadece bu kalmış aklımda sonunda çok şaşırmıştım gerisi halkında hiç bir şey hatırlamıyorum izleyeyim tekrar🫣

Ben bdv de kv kp es gorumce olaylari okumak istiyorum kitap onermek istemiyorum gelip bdv ye yazmissiniz bizi mi sucluyosunuz?? Kitap da oneririm ellerimle kendime kitaplik yapmis bi insanim ama neden onereyim?? Lahmacuncuya gidip pizza mi soylersiniz genelde😅

Ben bdv de kv kp es gorumce olaylari okumak istiyorum kitap onermek istemiyorum gelip bdv ye yazmissiniz bizi mi sucluyosunuz?? Kitap da oneririm ellerimle kendime kitaplik yapmis bi insanim ama neden onereyim?? Lahmacuncuya gidip pizza mi soylersiniz genelde😅
Gülmekten öldüm yani ben şey demek istedim “ bu sitede herkes bdv da mı takılıyor kitap önerisi konum neden gözükmedi sizlere” 😂

Beyhan budak senin suçun değil kitabi güzel. beyhan budak ve tuba dadasoglu videoları da bana iyi gelir. Tavsiye ederim. Hem kitap hem video oldu ama😀

X